1. Home
  2. Motos
  3. Les novetats de Triumph al Saló Internacional de Milà
Les novetats de Triumph al Saló Internacional de Milà

Les novetats de Triumph al Saló Internacional de Milà

0
0

Triumph ha escollit el Saló Internacional de Milà per presentar els seus 8 nous models: les exclusives edicions especials Triumph Rocket X i Thunderbird Nighstorm, la nova generació de les Tiger 800 (quatre motocicletes amb els cognoms XR, XRx, XC i XCx) i les concept bikes TFC1 Bobber i la TF2 Scrambler.

MY15_XCx_Riding_2_PP

Les noves Rocket X i Thunderbird Nightstorm són dues peces de col·leccionista amb acabats i detalls de color negre, propis del món de la customització, que han donat com a resultat dues motocicletes de gran caràcter i autenticitat. La Triumph Rocket Rocket X Limited Edition commemora el 10è aniversari de la moto de producció en sèrie de més cilindrada del món. Només es vendran 500 exclusives i numerades unitats d’aquest model tricilíndric de 2.294 cc que arribarà als concessionaris al febrer de 2015.La Triumph Thunderbird Storm, amb un esquema de pintura personalitzat que fuig dels cromats, equipa el motor bicilíndric “Big Bore” de 1.699 cc.

Les noves Tiger 800 arriben amb grans possibilitats tecnològiques per al pilot. Tant la XR, indicada per conduir sobre l’asfalt, com la seva germana Off-Road XC, compten amb un alt equipament de sèrie i una nova versió del seu motor tricilíndric de 95 CV i 800cc.  La nova Tiger 800 XR és el model d’accés a la gamma i entre el seu equipament de sèrie inclou l’accelerador electrònic “Ride by Wire”, el control de tracció (TTC) i l’ABS desconnectable.  La Tiger 800 XC compta amb una major preparació per l’Off Road gràcies a la incorporació de les suspensions ajustables WP de sèrie, les llandes de radis de 21” al davant, el radiador protegit i el parafangs frontal alt.  La Tiger 800XRx i la Tiger XCx són les primeres motos a incloure el control de velocitat de sèrie i els tres modes de conducció (Road, Off-Road i Rider). A més, el pilot podrà escollir entre un dels quatre mapes d’injecció (Rain, Road Sport i Off-Road) i entre tres nivells diferents d’intervenció de l’ABS i del control de tracció. La nova generació de les Tiger 800 arribarà als concessionaris Triumph al gener i estarà disponible a partir de 9.895 €

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *