1. Home
  2. Actualitat
  3. Les novetats d’Opel a Ginebra
Les novetats d’Opel a Ginebra

Les novetats d’Opel a Ginebra

0
0

Opel presentarà el sistema OnStar, el Karl i el Corsa OPC al Saló de l’automòbil de Ginebra.

Opel 1

Ja present als Estats Units, Canadà, Xina i Mèxic i prevista la seva implantació als vehicles Opel d’Europa al llarg de la segona meitat del 2015, l’Opel OnStar és una aplicació des de la qual es pot accedir a les dades del vehicle com ara la pressió dels pneumàtics o el nivell de l’oli. El bloqueig / desbloqueig també pot controlar-se mitjançant l’aplicació. Fins i tot en cas de desaparició del cotxe, el sistema Opel OnStar “treballarà” juntament amb la policia per localitzar el vehicle. La funcionalitat de diagnòstic de l’automòbil és també molt convenient: el sistema enviarà un informe mensual amb la informació i les dades més importants del vehicle. A més, pot sol•licitar-se una prova de diagnòstic en qualsevol moment només prement un botó. I, en cas d’accident, avisarà directament als serveis d’emergències.

Opel 2

Amb la introducció d’aquest sistema cada Opel es convertirà en una poderosa zona de Wi-Fi mòbil. Fins a set dispositius mòbils podran connectar-se simultàniament permetent als passatgers mantenir el contacte amb família i amics a través de les xarxes socials, gaudir de pel•lícules en temps real, veure la televisió mitjançant la seva aplicació preferida o jugar.

A part del OnStar, Opel també presentarà el Karl i el Corsa OPC. Si voleu més informació del primer vehicle cliqueu aquí mentre que la informació sobre el Corsa OPC la podreu trobar clicant aquí.

(12.02.2015)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *