1. Home
  2. Destacat
  3. L’escàndol de les emissions trucades arriba a Mitsubishi
L’escàndol de les emissions trucades arriba a Mitsubishi

L’escàndol de les emissions trucades arriba a Mitsubishi

0
0
Mitsubishi
Mitsubishi

Mitsubishi ha admès la manipulació de les xifres d’emissions de gasos contaminants en un mínim de 625.000 vehicles per obtenir millors notes en els sistemes de control. El nou escàndol de la indústria automobilística és molt similar al que va esclatar a Volkswagen l’any passat.

El president de la companyia, Tetsuro Aikawa, va admetre que va ser una acció “intencionada” i va demanar disculpes en una roda de premsa. L’escàndol afecta quatre models: l’eK Wagon i l’eK Space de Mitsubishi i el Dayz i Dayz Rook de Nissan.

El frau descobert per tècnics de Nissan

Segons el sisè fabricant japonès de cotxes el frau va ser descobert per tècnics de Nissan que van veure com les seves dades d’emissions no coincidien amb les facilitades. Concretament van comprovar que les dades facilitades per la companyia japonesa eren un 7% millors que els que ells havien vist.

Mitsubishi ha assegurat que aquest escàndol no afecta cap model venut a Espanya sinó que es tracta d’un problema que afecta el mercat japonès però s’està investigant si l’escàndol ha traspassat les fronteres nipones.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *