1. Home
  2. Actualitat
  3. L’Escola de Pilots penja un manual sobre la postura al volant
L’Escola de Pilots penja un manual sobre la postura al volant

L’Escola de Pilots penja un manual sobre la postura al volant

0
0

L’Escola Espanyola de Pilots ofereix, a través del seu canal de Youtube, uns tutorials d’algunes tècniques per a la conducció esportiva per exemple referent a la postura al volant, essencial per a l’efectivitat de la conducció i la seguretat a la carretera.

Segons el centre molts conductors utilitzen una postura de conducció incorrecta, que pot ser poc efectiva en els nostres moviments i provocar poca velocitat de reacció als comandaments del cotxe, així com dolors i cansament.

Els pilots de competició passen molt de temps buscant la posició de conducció adequada per poder tenir més control sobre el cotxe i utilitzar tots els controls del mateix d’una manera ràpida i efectiva.

Un BMW M4

Per a la filmació del vídeo s’ha utilitzat un BMW M4 amb caixa de canvis manual, un dels cotxes més esportius del mercat que munta una caixa manual com a opció, el que juntament amb la possibilitat de la desconnexió d’algunes ajudes a la conducció ho fan un cotxe molt desitjable i desitjat per als aficionats a la conducció esportiva.

L’Escola Espanyola de Pilots va ser fundada el 1980 i ofereix cursos de conducció esportiva a particulars a través de les seves Track Day E2P, gestiona l’escola de conducció d’algunes marques i posseeix l’equip de competició E2P que compta amb 32 títols des de l’any 1982 a diferents categories, l’última el Campionat Supercar Challenge el 2016

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *