1. Home
  2. Actualitat
  3. L’Espai Ter i Ampsa signen un conveni per promoure la programació musical als autobusos
L’Espai Ter i Ampsa signen un conveni per promoure la programació musical als autobusos

L’Espai Ter i Ampsa signen un conveni per promoure la programació musical als autobusos

0
0
Foto: Espai Ter
Foto: Espai Ter

L’Espai Ter de Torroella de Montgrí i AMPSA han signat un conveni de col·laboració per promoure la programació musical i d’arts escèniques als autobusos de l’empresa.

Aquest acord ha permès una primera acció de difusió,amb la comèdia musical Homes, que va tenir lloc el dissabte 30 de setembre mitjançant un vinil a la part posterior d’un nou autocar d’AMPSA destinat exclusivament a la línia regular EXPRÉS.CAT entre Girona – Torroella – L’Estartit, i viceversa.

Aquest autocar té una capacitat de 63 places i està adaptat per persones amb mobilitat reduïda. A bord d’aquest vehicle s’oferirà el fulletó amb la programació de l’Espai Ter, a part de servei de WiFi i diari El Punt Avui gratuïts diàriament. Aquesta ha estat una iniciativa, i es preveu continuar la col·laboració amb d’altres activitats de la programació.

Per la seva part l’Espai Ter visualitza aquest col·laboració amb la presencia del logotip de l’empresa AMPSA, en la web i en el fulletó de presentació de la programació de tardor – hivern.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *