1. Home
  2. Actualitat
  3. L’especialista de cinema d’acció Ben Collins elogia el Ford Mustang
L’especialista de cinema d’acció Ben Collins elogia el Ford Mustang

L’especialista de cinema d’acció Ben Collins elogia el Ford Mustang

0
0

Ben Collins, especialista de Hollywood i pilot de competició, ha assegurat que el Nou Ford Mustang és el cotxe més espectacular que ha vist. Collins va encarnar el personatge de The Stig al programa Top Gear de la BBC.

El nou Ford Mustang (Foto: Ford)
El nou Ford Mustang (Foto: Ford)

En la nova pel·lícula de la seva productora Lionsgate UK, l’esportiu Ford Mustang derrota a una sèrie de cotxes d’altes prestacions i de competició durant 48 hores d’explosius desafiaments d’alta velocitat que inclouen plans d’acrobàcies aèries, combats d’helicòpters i equips militars de combat.

“L’objectiu d’aquesta aventura era trobar el cotxe definitiu per a una persecució èpica, d’alt octanatge, tipus Hollywood, i és l’icònic Ford Mustang el que s’emporta el premi final”, va dir Collins. “El Mustang ha protagonitzat moltes persecucions clàssiques a al llarg dels darrers 50 anys, i segueix sent l’arma triada pel pilot especialista per deixar els dolents darrere d’un núvol de fum de pneumàtics “.

Un especialista de pel·lícules d’acció

Collins es troba en els crèdits com a pilot especialista de les pel·lícules de James Bond, va ser l’anònim pilot durant vuit anys en la sèrie de la BBC Top Gear, i ha competit en competicions mítiques com les 24 hores de Le Mans així com en els campionats de GT i NASCAR.

“Estem emocionats d’haver pogut treballar amb Ford en aquest projecte especial en un moment tan excitant en el món de l’entreteniment del motor”, va dir Nicola Pearcey, productor executiu de Lionsgate UK “L’increïble talent com a especialista de Ben i la seva íntima connexió amb la indústria de l’automòbil ens ha permès aprofitar totes les oportunitats per fer d’aquesta una experiència d’acció realment espectacular “”.

El nou Ford Mustang està a la venda a tot Europa per primer cop en més de 50 anys amb acabats fastback i convertible, i equipat amb els motors V8 5.0 de 421 CV o 2.3 EcoBoost que lliura 317 CV.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *