1. Home
  2. Actualitat
  3. L’estació d’autobusos i TAV de Girona ja té accés pel Bisbe Sivilla
L’estació d’autobusos i TAV de Girona ja té accés pel Bisbe Sivilla

L’estació d’autobusos i TAV de Girona ja té accés pel Bisbe Sivilla

0
0
Foto: Ajuntament de Girona
Foto: Ajuntament de Girona

Després d’anys de promeses i reivindicacions per part dels veïns l’estació d’autobusos de Girona, ubicada al Parc Central, ha té accés pel lateral, pel costat del carrer Bisbe Sivilla. D’aquesta manera, queda inutilitzat l’accés que hi havia fins ara a l’edifici satèl·lit de l’estació des de la plaça d’Espanya i des de l’estació del tren convencional (conegut com a ‘finger’) i l’única forma que tindran els usuaris per accedir a les andanes tant de l’estació d’autobusos com de l’estació de tren d’alta velocitat serà a través d’aquesta porta.

El tinent d’alcaldia i regidor del Projecte Ferroviari de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas, ha assenyalat que “estem contents perquè és un pas més per anar recuperant la tranquil·litat en aquest espai de la ciutat i constata que les obres van avançant tal com està establert”. El regidor ha remarcat que “en el moment en què ens trobem, i atenent que properament s’hauran d’iniciar les obres de la marquesina, encoratgem els responsables de l’estació perquè totes les actuacions que afecten els accessos per als usuaris de les estacions es facin de la manera més coordinada possible”.

Es preveu que el desmuntatge de les instal·lacions del ‘finger’ que fins ara connectava l’estació convencional amb l’edifici satèl·lit de l’estació d’alta velocitat i d’autobusos comenci entre els mesos de setembre i octubre. L’Ajuntament de Girona va assumir el compromís de fer-se càrrec del cost d’aquest desmuntatge, que executarà ADIF. Així mateix, el projecte de la nova marquesina que s’ha d’instal·lar en l’espai que deixarà lliure el ‘finger’ es troba ara mateix en fase de licitació i es preveu que s’adjudiquin les obres durant la tardor

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *