1. Home
  2. Actualitat
  3. L’Estat Espanyol pilotarà el projecte internacional ‘Volkswagen We’
L’Estat Espanyol pilotarà el projecte internacional ‘Volkswagen We’

L’Estat Espanyol pilotarà el projecte internacional ‘Volkswagen We’

0
0
Volkswagen We (Foto: Volkswagen)
Volkswagen We (Foto: Volkswagen)

L’Estat Espanyol serà el primer mercat fora d’Alemanya on es posarà en marxa la prova pilot mundial de Volkswagen We, la plataforma que reunirà tots els serveis digitals de mobilitat de Volkswagen en el futur, i que s’espera que en 2025 compte amb 80 milions d’usuaris globalment.

La filial espanyola serà l’encarregada de desenvolupar en profunditat i adaptar, establint aliances estratègiques juntament amb empreses líders en els seus sectors, tres dels primers serveis de la plataforma. We Deliver, We Park i We Experience. Aquest ecosistema digital és un element clau en l’estratègia de digitalització de la marca alemanya i una de les eines principals per convertir-se en un proveïdor global de serveis de mobilitat.

Tres projectes pilot en marxa

L’equip de Volkswagen  ja està treballant en el desenvolupament d’aquest ecosistema que tindrà als clients com a element central, permetent-traslladar la seva experiència de connectivitat dins del cotxe.

Segons els seus responsables, el servei We Deliver respon a la creixent necessitat de rebre paquets de comerç electrònic i la dificultat de recollir-los al domicili perquè la majoria de la gent no està a casa en el moment del lliurament. We Deliver permetrà utilitzar el vehicle propi com a punt de recollida de paquets i mercaderies provinents de comerç electrònic, així com de serveis per al cotxe. El repartidor, o qui presti aquests serveis, tindrà en el seu telèfon intel·ligent un codi d’un sol ús que permet obrir el maleter d’un cotxe geolocalitzat i deixar a dins la mercaderia. Un cop tancat, el cotxe ja no podrà tornar a obrir-se pel repartidor.

Amb We Park, l’usuari podrà buscar i pagar a qualsevol pàrquing, ja sigui privat o sigui un servei d’estacionament regulat urbà. En una primera fase es podrà fer des del telèfon mòbil a través de l’aplicació, i posteriorment des del cotxe connectat, estalviant així temps en la recerca del pàrquing i el pagament de l’estacionament.

Finalment, We Experience facilitarà el dia a dia dels seus usuaris, ja que serà capaç d’aprendre de les preferències i els gustos del conductor per oferir recomanacions en temps real a conductor i passatgers depenent més de l’entorn en què es trobin.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *