1. Home
  2. Actualitat
  3. Lewis Hamilton i Justin Bieber de passeig en un espectacular Ferrari
Lewis Hamilton i Justin Bieber de passeig en un espectacular Ferrari

Lewis Hamilton i Justin Bieber de passeig en un espectacular Ferrari

0
0

¿Justin Bieber té un Ferrari? Això es van preguntar moltes believers en veure la foto que el cantant va penjar en el seu compte d’Instagram, però al final s’ha sabut que aquest espectacular model de la marca italiana pertany al pilot de Formula 1 Lewis Hamilton, amb qui el canadenc va passar uns dies a West Hollywood.

La foto en qüestió va causar un enorme enrenou a les xarxes socials, atentes com sempre a la vida del cantant. Corria la veu que el cotxe era de Bieber però gràcies a aquest vídeo es va poder veure que el vehicle era del pilot britànic.

Tots dos són bons amics i amants dels supercotxes

Tots dos són bons amics i per això Hamilton va convidar a l’estrella canadenca a pujar al seu Ferrari. Com no és d’estranyar la presència d’aquest vehicle va cridar l’atenció dels fans que van començar a fer fotos i vídeos.

Aquest no és l’únic cotxàs que Hamilton posseeix en el seu garatge. Allà també aparca el seu Pagani Zonda 760 LH, el McLaren P1, 1 Cobra AC, un Ford Mustang o un Mercedes Benz SL 65.

El cantant canadenc també és un bon aficionat als supercotxes de luxe i en el seu garatge compta amb un 458 Itàlia o un Cadillac CTS-V i fins i tot ha arribat a llogar un Lamborghini Aventador com el que et vam presentar fa uns dies.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *