1. Home
  2. Actualitat
  3. Lexus amplia la gamma NX amb un caràcter més esportiu
Lexus amplia la gamma NX amb un caràcter més esportiu

Lexus amplia la gamma NX amb un caràcter més esportiu

0
0
Foto: Lexus
Foto: Lexus

Lexus redobla “l’atractiu esportiu i dinàmic de la seva crossover premium de mida mitjana”, el Lexus NX 300h, amb la incorporació del nou Sport Edition. Es tracta de la primera ampliació de la gamma NX des del llançament del model l’any passat.

El nou acabat Sport Edition ofereix l’oportunitat de tenir “un producte diferenciador” que representarà una opció “molt atractiva” per a aquells clients que desitgin un equipament més elevat que l’ofert per l’acabat Business Navigation.

La nova versió Sport Edition incorpora uns cridaners detalls negres a l’exterior, concretament a les barres horitzontals i el marc de la característica graella de doble punta de fletxa i en les carcasses dels retrovisors.

Tecnologia híbrida autorrecargable

Mecànicament, el nou Lexus NX 300h Sport Edition segueix incorporant tecnologia híbrida autorrecargable amb un motor de gasolina d’2,5 litres al que acompanya un generador, una bateria i un motor elèctric. El conjunt proporciona una potència total 197CV.

Aquest motor harmonitza la potència elèctrica amb un motor de gasolin amb els avantatges afegits d’unes emissions baixes, un menor consum de combustible i tots els beneficis que comporta ser catalogat amb l’etiqueta ECO de la DGT.

El nou Sport Edition està ja disponible a la xarxa de concessionaris autoritzats Lexus per 49.200 €.

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *