1. Home
  2. Actualitat
  3. Lexus comença a comercialitzar la nova versió del CT200h
Lexus comença a comercialitzar la nova versió del CT200h

Lexus comença a comercialitzar la nova versió del CT200h

0
0
El nou Lexus CT200H
El nou Lexus CT200H

Lexus ha començat a comercialitzar aquest mes la versió 2017 de la seva compacte híbrid CT 200h que inclou característiques i equipaments actualitzats, tant a nivell interior com exterior i un ajustament de preus per a tota la gamma 2017.

Segons l’empresa, després de la bona acceptació del CT 200h en la seva versió 2016 al CT 200h 2017 segueix la mateixa línia amb una imatge atrevida i un equipament molt complet que atraurà a aquells clients que busquin un look més dinàmic i esportiu. Més concretament la versió Sport Edition segueix equipant-se amb fars d’encreuament LED, càmera posterior i exclusives llandes d’aliatge de 17 “, el CT 200h Sport Edition 2017 compta amb un cridaner sostre i retrovisors negres que el diferencia a simple vista de la resta de la gamma.

Smart-car

El CT 200h Sport Edition de 2017 compta ara, addicionalment i de sèrie, amb el sistema d’obertura de portes intel·ligent, Smart Entry, i manté el següent equipament destacat: Fars LED per a les llums d’encreuament, antiboira LED i Llums diürnes LED.

També té un sistema de Navegació Lexus Navibox (opcional), que inclou avisos de radars fixos, indicacions de límits de velocitat, amb més de 20 idiomes pre-instal·lats, i una àmplia base de dades de punts d’interès.

Disseny interior i exterior millorats

El disseny interior del CT 200h s’ha millorat encara més amb la incorporació de la tapisseria mixta tela-cuir per als seients. Inclouen reforços laterals en cuir Tahara, i dues combinacions possibles, tela i cuir en negre o cuir negre i tela gris.

La calandra i les motllures exteriors en negres accentuen encara més la forma de la graella en doble punta de fletxa. Les motllures inferiors i superiors tenen acabat en negre, de la mateixa manera que els retrovisors i el difusor del darrere.

Lliuraments a l’agost

La gamma 2017 del compacte híbrid CT 200h ja està disponible per a la seva venda; amb els primers lliuraments previstes a client final a l’agost de 2016. Arrenca al mercat espanyol en 22.900 €. És a dir, 1.000 € menys que la versió 2016.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *