1. Home
  2. Actualitat
  3. Lexus, cotxe oficial de la Davis Cup Madrid
Lexus, cotxe oficial de la Davis Cup Madrid

Lexus, cotxe oficial de la Davis Cup Madrid

0
0
Foto: Lexus
Foto: Lexus

Lexus serà el cotxe oficial i ‘partner’ de les Davis Cup Madrid Finals 2019 que tindrà lloc la setmana del 18 al 24 de novembre a la Caja Mágica de Madrid.

La participació de Lexus com a vehicle oficial en aquest esdeveniment esportiu s’enquadra dins el repte de la marca de passar de ser una marca d’automoció a convertir-se en una marca d’estil de vida. La col·laboració servirà de plataforma per al llançament del nou UX 250h híbrid, l’innovador ‘crossover’ compacte premium de la marca, que es presentarà oficialment a l’Estat Espanyol en les properes setmanes.

Una flota de 100 vehicles

Durant l’esdeveniment, Lexus cedirà una flota de 100 vehicles híbrids autorrecargables per desplaçar a tots els integrants dels equips que participaran en la competició, a més d’autoritats, VIPS, etc. Més de 500 persones es mouran diàriament durant la competició del centre de la ciutat a la Caja Mágica, seu de la mateixa.

Lexus ofereix avui a l’Estat Espanyol la gamma híbrida autorrecargable més àmplia del mercat premium, abastant tots els segments, amb un total de 10 models. Tots els models disposen de l’etiqueta ECO de la DGT, el que permet a clients gaudir de beneficis com a menor cost d’aparcament en zones d’estacionament regulat en diverses ciutats, i també circular en escenaris anticontaminació.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *