1. Home
  2. Actualitat
  3. Lexus proposa entretenir-se a casa amb l’esperit Omotenashi
Lexus proposa entretenir-se a casa amb l’esperit Omotenashi

Lexus proposa entretenir-se a casa amb l’esperit Omotenashi

0
0

Pàgina web de Lexus amb reptes per passar el confinamentLexus ha llançat la paltaforma ‘Des de casa, seguim amb tu‘ amb diverses activitats i informació per suportar el confinament obligat per la crisi del coronavirus. Una plataforma que es basa en la filosofia japonesa Omotenashi.

El web consta de diferents seccions amb contingut categoritzat i està disponible al web de Lexus Espanya. Aquesta plataforma ofereix contingut d’actualitat, entreteniment familiar i temàtiques diverses relatives a la història, pilars i valors de la marca.

Ara, aquesta plataforma s’actualitza amb novetats desenvolupades per entretenir adults, i especialment als més petits.

Filosofia japonesa

Una de les proves que proposen és realitzar un origami amb la mà no dominant en menys de 90 segons. A Miyata hi ha exposats els origamis realitzats pels actuals Takumi, que treballen per perfeccionar els vehicles de Lexus.

El secret és que el plegat s’ha de fer amb una sola mà, que no ha de ser la dominant, i la tasca s’ha de completar en menys de noranta segons. La tasca requereix una destresa considerable.

A la planta de Lexus Miyata, s’exhibeixen una sèrie de gats origami de colorsbrillants que van ser plegats per l’equip actual d’artesans de costura de la marca.

Dibuixos per pintar

La plataforma ‘Des de casa, seguim amb tu’ també incorpora dibuixos de models de Lexus per pintar.

La plataforma d’entreteniment ja ofereix des del seu llançament, altres continguts com són els ‘relaxing sounds’ o el documental sobre els ‘Tukumi’, els mestres artesans japonesos.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *