1. Home
  2. Actualitat
  3. Lexus Girona inaugura nou concessionari presentant el model LC500h
Lexus Girona inaugura nou concessionari presentant el model LC500h

Lexus Girona inaugura nou concessionari presentant el model LC500h

0
0

públic assistent

Ahir, dijous 9 de març, Lexus Girona va inaugurar el nou concessionari, a Fornells de la Selva, coincidint amb el 10è aniversari de la marca a Girona. Unes instal·lacions àmplies i modernes que el converteixen en un dels concessionaris Lexus més grans d’Europa, tot i que ahir el nombrós públic assistent va fer que en moments semblés petit, ja que es van superar amb escreix les expectatives. Gairebé 200 persones ens van apropar al concessionari per tal de conèixer les noves instal·lacions i el model LC500h que es presentava en exclusiva.

Cal destacar la integració de les últimes tecnologies en el nou centre com la llum ambient en diferents tonalitats i colors o els sòls amb funció mirall que permeten que els usuaris puguin veure les zones menys accessibles del vehicle. Així com els serveis que s’ofereixen gratuïtament als usuaris com són pàrquing preferent, Wi-Fi, cafè, premsa o sala lounge d’espera que, al costat del tracte especial que els empleats de la marca donen al client, fan que cada visita sigui enriquidora i especial per al client.

La inauguració va anar a càrrec del Sr. Agustín Martín, CEO i President de Lexus España, el qual, a més, va fer entrega d’una placa commemorativa de la inauguració del nou espai Lexus a Girona, al seu gerent, el Sr. Xavier Espígol.

L’acte també va servir per ensenyar el nou model LC500h. Compta amb un disseny sorprenent, i ha estat desenvolupat amb gran precisió per oferir una conducció apassionant, pel que és capaç de regalar una experiència al volant que no admet comparacions. Incorpora la primera transmissió híbrida Multi-stage del món amb la qual el LC 500h crea nous estàndards de conducció. Potència, capacitat de resposta i eficiència sense concessions.

En el seu interior, la seva unitat motriu combina la potència d’un motor V6 amb la d’un motor elèctric d’altes prestacions, que es combinen en una nova transmissió Multistage. El resultat és una experiència sorprenent amb 10 marxes directes. L’increïble parell que genera el sistema, amb el qual accelera de 0 a 100 km en només 5 segons, converteix aquest Lexus en un autèntic esportiu.

Malgrat les seves prestacions vertiginoses, el LC 500h permet gaudir d’un consum eficient de combustible amb unes reduïdes emissions pròpies de qualsevol híbrid de Lexus.

L’interior de l’LC és una prova més de l’elevat nivell d’artesania i de la meticulositat amb què els Takumi han elevat la marca Lexus a la fama a nivell mundial. En l’habitacle, es poden observar detalls com el refinat repuntat en la tapisseria Alcantara, o la pell cosida a mà de la consola central i la coberta del quadre de comandament, detalls que confereixen al LC un halo d’esportivitat amb altes dosis de luxe. Al seu elevat confort es sumen el Sistema de Seguretat Lexus Safety System +, una Remote Touch d’última generació i el sistema de so Mark Levinson Premium d’alta fidelitat.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *