1. Home
  2. Actualitat
  3. Lexus Girona patrocina Festimams
Lexus Girona patrocina Festimams

Lexus Girona patrocina Festimams

0
0

Lexus Girona ha arribat a un acord amb Fel Faixedas per tal de ser patrocinador de Festimams 2018.

Xavier Espígol, gerent de Lexus Girona i Fel Faixedas

El Festimams neix de les passions dels seus socis: la gastronomia i l’humor. Després de 5 anys al capdavant del Restaurant Mams d’Arbúcies, el cuiner Raul Cuadres, xef i professor de l’Escola d’Hosteleria de Girona, i Fel Faixedas, actor còmic amb 20 anys de carrera ajunten les seves passions i creen el Festimams, un festival d’humor, música i gastronomia. Es diferencia d’altres festivals pel seu format diferent i original. Els artistes, al llarg del sopar, van interactuant amb els comensals provocant un maridatge perfecte entre el riure i el menjar. A més a més, la proximitat entre l’artista, que actua entre les taules, i el públic, fa d’aquest format una nova manera de veure i gaudir dels còmics i artistes del país.

Aquest any, la segona edició del Festimams es celebra al Lotus Blau de l’Hotel Balneari Termes Orion de Santa Coloma de Farners. A banda del sopar inaugural amb Xuriguera i Faixedas i Albert Om, hi ha programat Els Amics de les Arts, Pep Plaza, Toni Albà, els Òscars, etc… Cal dir, però que les entrades estan gairebé exhaurides.

Per a més informació: https://festimams.cat

Per la seva banda, Lexus Girona, concessionari oficial Lexus, situat a Fornells de la Selva, sempre ha apostat per donar suport a actes culturals que es facin a les comarques gironines, així com proves ciclistes. És una manera de donar a conéixer la marca i el seu producte, ja que a l’entrada del Festimams el públic podrà veure dos models de cotxes de la gamma Lexus. És un dels acords que han signat Fel Faixedas i Xavier Espígol, gerent de Lexus Girona.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *