1. Home
  2. Actualitat
  3. Lexus Girona presenta l’equip que disputarà la Oncobike 2017
Lexus Girona presenta l’equip que disputarà la Oncobike 2017

Lexus Girona presenta l’equip que disputarà la Oncobike 2017

0
0

A les instal·lacions de Lexus Girona, concessionari oficial Lexus, es va fer la presentació de l’equip que disputarà la Oncobike 2017 el proper 21 d’octubre, amb l’ajuda de Lexus Girona, Bip Aplicacions, Tactic, i Radikalbikes Girona.

L’equip està format per 6 corredors: Xavier Ferrer, David Fernandez, Francesc Lupiañez, Albert Palahi, Joan Mas i Guillem Cassú, el qual és molt homogeni i barreja molta veterania i juventut. Les bicis que utilitzaran per aquesta prova seran per de la marca Scott, i els models seran la Spark i la Scale.

Lexus_ONCO1

 

ONCOBIKE 2017

Un total de 51 equips de sis ciclistes participaran el pròxim dissabte, 21 d’octubre, en la segona edició de l’Oncobike, una cursa solidària en BTT que recorre camins i pistes de la Vall de Llémena, a cavall entre les comarques del Gironès i la Garrotxa. Per segon any consecutiu, el centre neuràlgic de la prova estarà situat a la localitat de Sant Gregori, que acollirà la sortida i l’arribada, i els equips podran optar entre dos recorreguts: 200 km (+4.913 m) o 150 km (+3.416m).

També es repeteix la finalitat solidària: recollir fons per millorar el servei de llar-residència que l’Oncolliga ofereix als malalts oncològics de les comarques gironines i els seus familiars. Per aconseguir aquest objectiu solidari es demana a cada equip que faci un donatiu mínim de 500 euros, tot i que molts d’ells acaben superant aquesta quantitat gràcies a les aportacions d’empreses patrocinadores i de particulars.

Una cursa solidària en un entorn únic
La sortida de la prova tindrà lloc a les 8 del matí a la zona esportiva de Sant Gregori i l’itinerari transcorre íntegrament per la Vall de Llémena, un dels paratges més ben conservats de les comarques gironines, situat a cavall entre el Gironès i la Garrotxa. El suport dels ajuntaments de la Mancomunitat de la Vall de Llémena (Sant Gregori, Sant Martí de Llémena, Sant Aniol de Finestres i Canet d’Adri) ha estat decisiva per tirar endavant aquesta iniciativa esportiva i solidària, que també compta amb la col·laboració del Club Ciclista Sant Gregori i l’associació Cingles de la Llémena. Uns 150 voluntaris seran els encarregats d’assistir els corredors en els punts d’avituallament.
Els equips estan formats per sis ciclistes i sempre n’hi haurà d’haver com a mínim dos en ruta. L’itinerari no estarà senyalitzat i els diferents equips hauran de seguir el recorregut mitjançant el sistema GPS. L’itinerari estarà dividit en vuit trams i els equips només podran fer els relleus que considerin oportuns en els punts de control, que estaran situats a Sant Gregori (km 21,8), Sant Martí de Llémena (km 43,4), Sant Esteve de Llémena (km 68,5), Sant Aniol de Finestres (Km 98,9), Sant Esteve de Llémena (km 114,9), Canet d’Adri (km 142,9 i 171,1) i Sant Gregori (km 197,3). Els equips que facin l’itinerari més curt, de 150 km, faran dos trams menys. El temps màxim per a completar el recorregut és de 20 hores i els organitzadors estimen que els primers a arribar a la línia de meta a Sant Gregori ho faran amb un temps aproximat d’entre 9 i 10 hores en el cas de la cursa llarga i d’entre 6 i 7 hores en l’itinerari més curt.

Si voleu seguir la prova en directe, podeu fer-ho a través de la web oficial de la Oncobike:

https://www.oncolligagirona.cat/esports/oncobike/segueix-la-cursa-en-directe.html

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *