1. Home
  2. Actualitat
  3. Lexus Girona presentarà el nou LC 500h
Lexus Girona presentarà el nou LC 500h

Lexus Girona presentarà el nou LC 500h

0
0

lexus-lc-500h-2017-42

Amb motiu de la inauguració del nou concessionari Lexus Girona, a Fornells de la Selva, el proper 9 de març, es presentarà el nou model de la marca, el Lexus LC500h.
El Lexus LC compta amb un disseny sorprenent, i ha estat desenvolupat amb gran precisió per oferir una conducció apassionant, pel que és capaç de regalar una experiència al volant que no admet comparacions.
Podrà descobrir la primera transmissió híbrida Multi-stage del món amb la qual el LC 500h crea nous estàndards de conducció. Potència, capacitat de resposta i eficiència sense concessions.

motor LC500h

Motor de gasolina V6 de 3,5 l
La primera transmissió híbrida multi-stage de 10 velocitats del món
Un potent motor elèctric amb bateria d’ió de liti
De 0 a 100 km / h en menys de 5 segons

LC 500h HÍBRID MULTI-STAGE
El nou LC 500h s’eleva a noves cotes les prestacions d’un motor híbrid gràcies al primer sistema híbrid multi-stage (novetat mundial), demostrant una vegada més per què Lexus lidera aquesta tecnologia des del seu llançament fa més de 10 anys.

En el seu interior, la seva unitat motriu combina la potència d’un motor V6 amb la d’un motor elèctric d’altes prestacions, que es combinen en una nova transmissió Multistage. El resultat és una experiència sorprenent amb 10 marxes directes. L’increïble parell que genera el sistema, amb el qual accelera de 0 a 100 km en només 5 segons, converteix aquest Lexus en un autèntic esportiu.

Malgrat les seves prestacions vertiginoses, el LC 500h permet gaudir d’un consum eficient de combustible amb unes reduïdes emissions pròpies de qualsevol híbrid de Lexus.

MATERIALS INNOVADORS. XASSÍS
El nou Lexus LC compta amb una nova plataforma que supera en rigidesa a qualsevol altre Lexus mai fabricat (per sobre del superesportiu LFA) i crea un nou estàndard per a futurs models. Com a resultat, una major agilitat i precisió de conducció. La combinació d’acer d’alta resistència en els llocs més crítics, amb aliatges d’alumini per reduir el pes i el centre de gravetat, juntament amb nous processos de fabricació de materials de fibra de carboni, fan del xassís del nou LC una obra d’art.

UN ACABAT SUPERIOR. TAPISSERIA

L’interior de l’LC és una prova més de l’elevat nivell d’artesania i de la meticulositat amb què els Takumi han elevat la marca Lexus a la fama a nivell mundial. En l’habitacle, es poden observar detalls com el refinat repuntat en la tapisseria Alcantara, o la pell cosida a mà de la consola central i la coberta del quadre de comandament, detalls que confereixen al LC un halo d’esportivitat amb altes dosis de luxe. Al seu elevat confort es sumen el Sistema de Seguretat Lexus Safety System +, una Remote Touch d’última generació i el sistema de so Mark Levinson Premium d’alta fidelitat.

LC-500h_39_0

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *