Lexus incorpora retrovisors digitals de visió lateral a l’ES 300H

Lexus ha incorporat en l’ES 300H retrovisors digitals de visió lateral. Una de les tecnologies més avançades de la marca.
Un dels retrovisors digitals de Lexus
Foto: Lexus

Els retrovisors digitals són càmeres d’alta resolució

Un dels retrovisors digitals de Lexus
Foto: Lexus

Lexus ha incorporat a l’ES 300H retrovisors digitals de visió lateral. Una de les tecnologies més avançades de la marca.

Introduït inicialment al Japó el 2018 com a novetat mundial per un vehicle de producció de gran volum, aquest sistema substitueix els retrovisors convencionals per unes càmeres externes compactes d’alta resolució, connectades a uns monitors dins el vehicle.

Aquestes càmeres ofereixen una vista millorada de la zona posterior i immediatament lateral del vehicle, siguin quines siguin les condicions climàtiques, reduint o eliminant per complet els angles morts del conductor, i a més s’adapten automàticament per oferir una visió ampliada quan el vehicle gira o circula marxa enrere.

Disseny ergonòmic

El disseny ergonòmic de sistema permet comprovar la vista al voltant del vehicle, reduint així el moviment del cap. Els dos monitors en color de 12,7cm (5 “) estan situats a la base dels pilars davanters, just a l’alçada dels retrovisors, de manera que estan en línia amb la visió intuïtiva del conductor. Com a conseqüència d’això, el conductor no ha de canviar substancialment el moviment natural per comprovar els retrovisors.

Les càmeres estan allotjades en unes fines carcasses aerodinàmiques que complementen les línies de l’ES i, al ser més petites que uns retrovisors, redueixen el soroll de vent i suposen un obstacle menor a la visió en diagonal cap davant del conductor.

Calefacció integrada

Les unitats compten amb calefactors integrats per evitar que es formi gel o baf, i estan col·locades de manera que no puguin quedar tapades per gotes d’aigua o flocs de neu. Si cal, el conductor pot activar en qualsevol moment l’anti-baf mitjançant un interruptor al tauler de control per garantir una imatge clara.

El sistema compta amb un sensor de lluminositat que redueix automàticament l’enlluernament dels fars dels vehicles que circulen darrere a la nit, de manera que el conductor pot gaudir d’una imatge darrere molt més clara.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
10 Ways to De-Stress Your Day Hour by Hour

10 Ways to De-Stress Your Day Hour by Hour

How to plan workout when your mind and body are all over the place

Posterior
30 Ethical Fashion Brands You Need to Know

30 Ethical Fashion Brands You Need to Know

Thermal leggings that will make your outdoor workout warm and cozy

També et pot interessar
Total
0
Share