1. Home
  2. Actualitat
  3. Lexus llança el tot-terreny de luxe RX
Lexus llança el tot-terreny de luxe RX

Lexus llança el tot-terreny de luxe RX

0
0
Foto: Lexus
Foto: Lexus

Lexus ha presentat el nou tot-terreny de luxe RX 450h i RX 450h L de 7 places, que suposa una clara evolució del model central de la marca, que va ajudar a establir el segment dels 4×4 de luxe quan es va llançar el 1998. La nova gamma RX, les vendes estan previstes per a la tardor de 2019, posa de manifest l’aposta de Lexus per mantenir la seva condició de pioner del segment dels tot-terrenys ‘premium’.

L’exterior del nou RX conserva un aspecte “potent i esportiu”, mentre que la línia de caràcter que recorre el vehicle de davant a enrere s’ha millorat, per conferir fluïdesa i consistència a la imatge general del RX. El resultat és “un exterior elegant i dinàmic” que emfatitza el nou llenguatge de disseny de Lexus.

Pel que fa al caràcter de conducció del RX, segueix l’estela dels emblemàtics coupé insígnia LC 500h i berlina insígnia LS 500h en termes de prestacions, ja que els enginyers i enginyeres van estudiar minuciosament tots els components del vehicle i van millorar la rigidesa de la carrosseria i el sistema de suspensió, a més d’afegir un nou amortidor i sistema de control de frens. El resultat és un vehicle amb un tacte de conducció i una precisió excel·lents, amb el qual els conductors i conductores poden seguir al mil·límetre les traçades desitjades.

D’altra banda, el nou RX està equipat amb el primer sistema AHS de tipus BladeScan del món, i amb la nova generació de Lexus Safety System +.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *