1. Home
  2. Actualitat
  3. Lexus permet als clients conèixer de primera mà la seva gamma de vehicles esportius en unes jornades titulades ‘Lexus Experience’
Lexus permet als clients conèixer de primera mà la seva gamma de vehicles esportius en unes jornades titulades ‘Lexus Experience’

Lexus permet als clients conèixer de primera mà la seva gamma de vehicles esportius en unes jornades titulades ‘Lexus Experience’

0
0

Lexus ha presentat les jornades de conducció Lexus Experience destinada a aquells clients interessats en provar la gamma de vehicles esportius de la marca. Aquestes jornades se celebraran al llarg del 2016.

Foto: Lexus
Foto: Lexus

La gamma actual de vehicles esportius F de Lexus la componen actualment dos models, el coupé Lexus RC F i la berlina d’altes prestacions Lexus GS F, tots dos equipats amb motors V8 atmosfèrics que rendeixen 477 CV.

La tradició de vehicles esportius en Lexus va començar l’any 2008 amb la versió esportiva F de la berlina IS, arribant després el vehicle icònic LFA, del qual es van fabricar únicament 500 unitats per a tothom. Aquest vehicle va marcar un abans i un després en Lexus, ja que la seva fabricació artesanal, el seu ampli ús de fibra de carboni, el seu sistema d’escapament dissenyat per Yamaha i els seus més de 560 CV sota un motor V10, va deixar empremta en tota la indústria de l’automòbil .

Immersió teòrica i experiència pràctica

Aquestes jornades comencen amb una immersió teòrica profunda en les variants F de Lexus, impartida per professionals Lexus, on s’explica de forma tècnica el funcionament dels principals components electrònics i mecànics de la gamma F, com ara el TVD, Diferencial Electrònic de Par, la Caixa de canvis de 8 velocitats, el sistema VDIM i equip de frens Brembo.

Un cop rebuda la formació teòrica, es passa a l’experiència pràctica en una doble sessió, carretera oberta i circuit; ja que Lexus entén l’esportivitat en la seva gamma F amb un ús diari, no exclusivament en circuit.

Aquesta experiència F de conducció es realitza amb pilots Lexus d’àmplia experiència, on el client és capaç d’experimentar i entendre com operen de forma conjunta tots els sistemes electrònics que equipa la gamma F de Lexus, i que independentment del seu nivell de conducció , aquestes treballen de forma simultània per transmetre sensacions de conducció esportiva amb un amplíssim marge de seguretat i control.

Xerrada-dinar amb enginyers de Lexus

La jornada acaba amb una xerrada-dinar en format “petit-comitè”, on els enginyers de Lexus, personal tècnic, representants de la marca i clients, posen en comú les sensacions percebudes a bord de la gamma F de vehicles i el seu comportament, tant en carretera oberta com en pista.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *