1. Home
  2. Actualitat
  3. Lexus presenta a Madrid el nou LC500
Lexus presenta a Madrid el nou LC500

Lexus presenta a Madrid el nou LC500

0
0
LC 500 (Foto: Lexus)
LC 500 (Foto: Lexus)

Lexus presentarà avui en exclusiva a Europa el nou Lexus LC 500 al Saló de l’Automòbil de Madrid que durarà fins al 16 de maig.

El nou coupé de luxe LC es va presentar per primera vegada a escala mundial el passat mes de gener al Saló Internacional de l’Automòbil de Detroit, i el LC 500 híbrid es va presentar al març d’aquest mateix any al Saló de l’Automòbil de Ginebra.

El seu estil, rendiment i tocs artesanals en la seva fabricació, converteixen el coupé LC en el vaixell insígnia de la gamma Lexus. Inspirat en el concept LF-LC que es va presentar el 2012, el LC representa un canvi en els processos d’enginyeria i en l’orientació del disseny de Lexus, i marca el començament d’una nova etapa per a la marcA. El seu atractiu visual, ressaltat per una forma aerodinàmica, unes sensuals corbes i una generosa i imponent imatge, ha estat elogiat de forma unànime. Aquest coupé va ser guardonat recentment amb els premis EyesOn Design a la categoria Production Car i Best Designed Interior.

El LC 500 es presenta amb novetats en el segment del luxe

Per primera vegada en un automòbil de luxe, el LC 500 incorpora una transmissió automàtica de 10 velocitats de nou desenvolupament. També destaca el còmode i elegant disseny interior de l’habitacle, que permet que la posició del conductor es trobi el més a prop possible del centre de gravetat del vehicle. Aquest coupé esportiu és també el primer Lexus que utilitza una nova plataforma, que permet una capacitat dinàmica més gran  i un rendiment millor. Aquesta nova plataforma servirà de base per als futurs llançaments de la marca

Un dels membres de la gamma híbrida de Lexus que estarà present a l’estand de Lexus, és el Lexus RC 300h, el primer coupé híbrid d’alta gamma del món. Així mateix, al Saló de l’Automòbil de Madrid estaran també presents el Lexus RX 450h 2016 i els renovats GS 300h i GS 450h amb les seves últimes actualitzacions.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *