1. Home
  2. Actualitat
  3. Lexus presenta l’Ux, un crossover d’esperit lliure
Lexus presenta l’Ux, un crossover d’esperit lliure

Lexus presenta l’Ux, un crossover d’esperit lliure

0
0
Foto: Lexus
Foto: Lexus

Lexus ha presentat el nou UX al Saló de l’Automòbil de Ginebra de 2018, un crossover d ‘ “esperit lliure” creat expressament per a “l’explorador urbà modern que busca una alenada d’aire fresc, contemporani i vibrant en un estil de vida de luxe” .

Chika Kako, enginyera cap de l’UX diu: “Des del principi, em vaig centrar en el client objectiu (de trenta i pocs, mil·lenial, home o dona) per intentar entendre com esperaria que un vehicle premium compacte canviés la seva vida i li permetés noves experiències . Això va ser el que ens va guiar per fer el prototip bàsic “.

Un nou passaport per Lexus

L’UX és un nou passaport per a la marca i segons l’empresa té totes les qualitats que la defineixen: disseny atrevit, artesania superior, rendiment impressionant i tecnologia imaginativa.

Destaca en el seu disseny una carrosseria potent amb un frontal eixamplat que envolta un habitacle que ofereix un lloc de conducció centrat en el conductor i un espai obert i relaxant per als passatgers. Tot i que segueix oferint una vista dominant des del volant, l’UX presenta una posició de conducció que fa que el crossover se senti més com un hatchback receptiu que no pas com un SUV.

Innovacions tècniques

L’UX marca una altra sèrie d’innovacions tècniques, que inclouen el primer ús de la nova plataforma d’arquitectura global anomenada GA-C, que ofereix una rigidesa estructural alta fonamental i un centre de gravetat baix per a garantir una qualitat i estabilitat excel·lents en els viatges. També es presenta per primera vegada el nou sistema híbrid autorrecargable de quarta generació.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *