1. Home
  2. Actualitat
  3. Lexus presentarà l’RC F al Saló de Detroit
Lexus presentarà l’RC F al Saló de Detroit

Lexus presentarà l’RC F al Saló de Detroit

0
0

El nou Lexus RC F, que farà el seu debut mundial al Saló de Detroit, està basat en el nou RC Coupé, revelat al Saló de Tòquio. L’agressiu i completament nou Lexus RC F Coupé munta un motor de 5.0 litres, completament nou, amb una potència superior als 450 CV. El disseny aerodinàmic de l’RC F ha estat optimitzat per obtenir la màxima estabilitat a molt altes velocitats , ja que ha de respondre a la contundència del V8 més potent en la història de Lexus.Lexus_RC_F_01

Aquesta versió incorpora uns pneumàtics molt més amples que la versió convencional de l’RC Coupé, a més d’un deflector actiu, nombroses preses d’aire, conductes de refrigeració i components en fibra de carboni.

El nou Lexus RC F mostra un nou interior igual d’agressiu i esportiu coincident amb el seu disseny exterior. Tant el volant com els mesuradors, rellotges, seients, pedals i ornamentació interior són exclusius per a aquest model. El panell d’instruments principal està dominat per un dial central intercanviable, estil LFA i ja vist en el nou IS 300h F Sport, el qual canvia segons els diferents modes de conducció.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *