1. Home
  2. Presentacions
  3. LEXUS RX 450: Màxima sofisticació
LEXUS RX 450: Màxima sofisticació

LEXUS RX 450: Màxima sofisticació

0
0

Text: Sergi Mejías / Fotos: Lexus

El nou RX és imponent, transgressor i molt sofisticat. I és que es tracta del Lexus més elegant que hagi vist mai la llum des dels seus inicis, ja que combina una barreja de plecs i corbes que destil·len elegància i que encarnen una evolució atrevida del disseny d’aquest model.

Pel que fa a aquest aspecte, el nou RX ara comparteix el mateix ADN que altres models llançats recentment dins de la gamma de Lexus, amb una boca frontal espectacular, una fluïda línia del sostre i tot rematat per unes sensacionals terminacions en els seus contorns.

Tecnologia punta

Dins l’habitacle, el nou RX fa gala d’un nivell de luxe i sofisticació de sèrie que no admet comparacions. A més, s’ha millorat la qualitat de l’aire dins de l’habitacle gràcies a la premiada tecnologia Nanoe®. I s’ha aconseguit aconseguir majors nivells de seguretat dels passatgers gràcies al Sistema de Seguretat + de Lexus, que utilitza un radar d’ona mil·limètrica i una càmera capaços de detectar els possibles perills que s’acosten.

Precisió en la conducció

El xassís del nou RX 450 ara aporta una millor estabilitat gràcies a una major força i rigidesa de la carrosseria, aconseguint millorar radicalment la manejabilitat perquè s’arrapi al terra fins a les corbes més difícils sense perdre la sensació de seguretat. Per si no fos poc, s’ha aplicat la tecnologia més innovadora al sistema antibalanceig, segons versions, perquè respongui als canvis en la superfície de la carretera sense renunciar en cap moment al confort.

Màxima eficiència

El nou propulsor del RX 450h té una potència de 313 CV amb un consum mitjà ponderat de 5,2 litres als 100 km i ha estat ha estat perfeccionat per aconseguir una major suavitat, potència i eficiència. Ofereix un rendiment impressionant que s’uneix a unes reduïdes emissions de CO2 des només 120 g / km.

Cinc nivells d’equipament

Els cinc nivells d’equipament disponibles es diuen Eco, Corporate Executive, F SPORT i Luxury. Es distingeixen, a més de per la quantitat d’elements de sèrie, alguns detalls a l’exterior, diferents llantes i funcions variades.

Mirat-ho en realitat virtual! La marca  La marca japonesa sap que els amants del RX 450 i de Lexus en particular, són amants, com no, de la tecnologia. Doncs bé, aquí teniu una mirada diferent d’aquest model des d’Apple Store o Google Play.

Mira l’article interactiu

Descarrega’t la revista a Apple Store o al Google Play

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JWcQMIt8sJY

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *