1. Home
  2. Actualitat
  3. L’Híbrid XLV Concept de SsangYong
L’Híbrid XLV Concept de SsangYong

L’Híbrid XLV Concept de SsangYong

0
0

SsangYong Motor Company (SYMC) presentarà en primícia mundial el concept híbrid XLV al Saló de Ginebra, per reforçar la seva posició a Europa, on ja és present des de fa 20 anys en 29 països.

Ssangyong_XLV1

L’inèdit SUV híbrid de SYMC combina una motorització 1.6 dièsel d’última generació amb un motor elèctric alimentat per bateries d’Ió Liti, arribant a un reduït nivell d’emissions de només 98 grams de CO2 cada 100 quilòmetres. A més, disposa de 7 places en configuració 2+2+1 amb la particularitat d’incorporar un carril central que permet escollir la ubicació de la setena plaça entre la segona o tercera fila de seients. En l’apartat de seguretat, incorpora novetats com el control de creuer adaptatiu, l’alerta de canvi de carril i els llums led adaptatius tipus matriu.

El nou concept és un dels primers fruits de l’important compromís d’inversió de 690 milions d’euros realitzat per SYMC amb la finalitat d’incorporar diversos nous models a la seva gamma que li permetin arribar a nous clients i seguir creixent en vendes després dels bons resultats globals assolits el passat 2013.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *