1. Home
  2. Cotxes
  3. L’Honda CR-V estrena el motor i-DTEC 1.6 de 160 CV i una transmissió de 9 velocitats
L’Honda CR-V estrena el motor i-DTEC 1.6 de 160 CV i una transmissió de 9 velocitats

L’Honda CR-V estrena el motor i-DTEC 1.6 de 160 CV i una transmissió de 9 velocitats

0
0

L’Honda CR-V ja és un dels SUV compactes més populars a tot el món. A Europa se n’han venut més de 750.000 unitats des que es va llançar el 1997, de les quals unes 50.000 van ser comercialitzades durant el 2014. En els nou primers mesos de l’any passat, el CR-V va ser el SUV més venut del món. El model s’ha convertit en una peça clau per a l’èxit d’Honda a Europa, que veurà el seu atractiu encara més impulsat gràcies a una sèrie de millores introduïdes en aquesta quarta generació de CR-V.

Honda 1

Entre els aspectes destacats del model CR-V 2015 hi trobem el nou motor dièsel i-DTEC 1.6 de quatre cilindres i 160 CV que va associat a una nova transmissió automàtica de 9 velocitats o a una manual de 6 relacions i estarà disponible per a les versions amb tracció a les quatre rodes. Aquest propulsor completa la gamma de motoritzacions formada pel dièsel 1.6 i-DTEC de 120 CV, disponible amb tracció davantera, i pel motor de gasolina 2.0 i-VTEC de 155 CV amb tracció total. Pel que fa a transmissions, el primer propulsor va associat a un canvi manual de 6 velocitats mentre que en el segon es pot escollir entre una caixa de canvis manual de 6 relacions o una d’automàtica de 5.

Honda 2L’Honda CR-V 2015 també estrena innovadores tecnologies de seguretat com el nou sistema de control de creuer adaptatiu intel•ligent (i-ACC) que és capaç de predir i reaccionar automàticament davant la incorporació d’un vehicle que no hagi respectat la distància de seguretat. Per fer-ho utilitza una càmera i un radar que detecta la posició d’altres cotxes a la carretera i aplica un algorisme que calcula la probabilitat que els vehicles dels carrils laterals s’incorporin davant del nostre sense respectar una distància prudencial, de manera que, en estar equipat amb aquesta tecnologia, és capaç de reaccionar amb rapidesa, seguretat i comoditat.

Honda 3Aquest vehicle també incorpora el sistema de infoentrete niment Honda Connect. L’Honda Connect ofereix comoditat i connectivitat a la carretera, gràcies a característiques clau com la ràdio AM / FM, per Internet i de transmissió d’àudio digital (DAB), la connectivitat Bluetooth, la navegació per xarxa i per satèl•lit i la càmera de visió posterior per a l’estacionament. A més és compatible amb Android 4.0.4, el sistema operatiu per a telèfons intel•ligents més conegut del món, i incorpora les ordres habituals de lliscament i toc, que poden utilitzar-se en una pantalla de set polzades.

Aquest cotxe també presenta una suspensió millorada i mesures optimitzades per reduir el soroll, la vibració i la remor (NVH) per tal de gaudir d’una conducció refinada i dinàmica.

El nou disseny del CR-V que s’ha desenvolupat específicament per al conductor europeu, estarà disponible a la Xarxa de Concessionaris Oficials Honda al llarg de la primavera de 2015 amb preus que oscil•laran entre els 27.500 € del CR-V 1.6 i-DTEC de 120 CV amb l’acabat Comfort, fins als 41.100 € de l’Honda CR-V 1.6 i-DTEC de 160 CV amb canvi automàtic de 9 velocitats i amb l’acabat Executive.

(05/02/15)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *