1. Home
  2. Actualitat
  3. L’Honda HR-V i l’Honda Jazz obtenen 5 estrelles a les proves de seguretat Euro NCAP
L’Honda HR-V i l’Honda Jazz obtenen 5 estrelles a les proves de seguretat Euro NCAP

L’Honda HR-V i l’Honda Jazz obtenen 5 estrelles a les proves de seguretat Euro NCAP

0
0

Els nous Honda HR-V i Honda Jazz són els dos últims models de la gamma d’Honda a obtenir la màxima qualificació en les proves de seguretat realitzades per l’organisme independent Euro NCAP. Testats segons els paràmetres de la normativa de 2015, tots dos automòbils han rebut 5 estrelles.

Foto: Honda
Foto: Honda

Tant el Jazz com el HR-V incorporen de sèrie en totes les versions de la gamma el sistema de fre actiu en ciutat (CTBA) d’Honda. Aquest sistema, que s’ha dissenyat específicament per evitar i reduir els accidents a baixa velocitat, utilitza una tecnologia basada en un radar làser que examina la carretera per la que avança el vehicle i acciona automàticament els frens en cas que es detecti un risc de col·lisió imminent.

Les versions mitjanes i altes de la gamma d’ambdós models equipen de sèrie el conjunt d’avançats sistemes d’assistència a la conducció d’Honda, un paquet de tecnologies de seguretat activa que inclou l’avisador de col·lisió frontal, el sistema de reconeixement de senyals de trànsit , el limitador de velocitat intel·ligent, l’avisador de canvi involuntari de carril i el sistema de llums de carretera automàtiques.

Altres models amb 5 estrelles

El nou HR-V i el nou Jazz se sumen als altres dos models de la gamma Honda que ja compten amb les 5 estrelles Euro NCAP, el Civic i el CR-V que es fabriquen a Swindon, al Regne Unit.

El mètode de puntuació d’Euro NCAP es basa en la seguretat global del vehicle, que permet als usuaris comprendre més fàcilment el resultat. El sistema té en compte diversos aspectes de la seguretat del cotxe, com la protecció dels ocupants en cas d’impacte, la dels nens i la dels vianants així com la disponibilitat i efectivitat de les ajudes al conductor.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *