1. Home
  2. Actualitat
  3. L’Honda Jazz és millor cotxe de l’any segons EuroNCAP
L’Honda Jazz és millor cotxe de l’any segons EuroNCAP

L’Honda Jazz és millor cotxe de l’any segons EuroNCAP

0
0

El nou Honda Jazz ha rebut el premi Euro NCAP al millor automòbil de 2015 del segment B. El Jazz es va imposar a un total de nou finalistes.

El nou Honda Jazz (Foto: Honda)
El nou Honda Jazz (Foto: Honda)

Cada any, Euro NCAP publica una llista dels vehicles amb els millors resultats en les seves categories corresponents. Per rebre aquests premis, es tenen en compte un seguit d’elements i se’ls fa una suma ponderada: : ocupants adults, ocupants infantils, vianants i assistència a la seguretat. Aquesta suma s’utilitza com a referència per fer una comparativa dels vehicles.

En paraules del secretari general d’Euro NCAP, Michiel van Ratingen: “Euro NCAP vol donar l’enhorabona a Honda pel Jazz, que ha rebut el premi al millor cotxe de 2015 del segment B. Aquest premi és un reconeixement a la qualificació de cinc estrelles del Jazz ia l’estratègia de l’equipament de seguretat d’Honda, que l’han convertit en el vehicle més destacat d’aquesta categoria “.

Equipació de seguretat de sèrie

Totes les versions del Jazz incorporen de sèrie el sistema de fre actiu en ciutat (CTBA) d’Honda. Les versions altes estan equipades amb els sistemes avançats d’assistència a la conducció (ADAS), un conjunt complet de tecnologies de seguretat activa que inclouen el sistema d’advertència de col·lisió frontal, el sistema de reconeixement de senyals de trànsit, el limitador intel·ligent de velocitat , el sistema d’alerta de canvi involuntari de carril i el sistema de llums de carretera automàtiques.

A més, el model incorpora l’estructura de carrosseria ACE que s’ha dissenyat per desviar de la cabina de passatgers l’energia d’una possible col·lisió, alhora que minimitza els danys causats a altres vehicles involucrats en l’impacte.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *