L’Honda Smartphone Voice Control, ja disponible per a iOS

Honda ha anunciat que el sistema intel·ligent Smartphone Voice Control ja està disponible a tota Europa* per a dispositius iOS i Android.

A través de l’app Honda RoadSync, el sistema Profunda Telèfon intel·ligent Voice Control és ara compatible amb sistemes operatius iOS (a partir de iOS14 i superiors). Honda Roadsync permet als usuaris accedir durant la conducció a algunes de les seves apps favorites, incloent anomenades, missatges de text, navegació, informació meteorològica i música.

Els clients de tota Europa podran descarregar l’aplicació gratuïta Honda Roadsync des de les App Store i Play Store. A més d’estar equipat de sèrie en les noves CB750 Hornet i XL750 Transalp, el sistema Profunda Telèfon intel·ligent Voice Control també s’incorpora en les CB1000R, XADV, ADV350, Forza 750 i Forza 350.

Honda Smartphone Voice Control system now available on iOS smartphones

Totes les funcions de l’aplicació es controlen mitjançant una combinació de veu i/o un interruptor de 4 vies situat en el manillar esquerre, la qual cosa permet al conductor guardar el seu telèfon intel·ligent en una butxaca o bossa de dipòsit i romandre totalment connectat.

*Països coberts: França, Alemanya, Itàlia, Espanya, UK, Àustria, Bèlgica, República Txeca, Hongria, Liechtenstein, Luxemburg, Països Baixos, Polònia, Portugal, Eslovàquia and Suïssa

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Arriba la nova SEAT MÓ 50: mobilitat urbana per a les joves generacions

Arriba la nova SEAT MÓ 50: mobilitat urbana per a les joves generacions

La nova SEAT MÓ 50 manté intacta la funcionalitat de les seves

Posterior
BMW M135i xDrive: Sensacions molt vives

BMW M135i xDrive: Sensacions molt vives

Exteriorment s’ha dotat al model més esportiu de la gamma d’una

També et pot interessar
Total
0
Share