1. Home
  2. Actualitat
  3. L’Infiniti Q70 farà el seu debut oficial a Barcelona
L’Infiniti Q70 farà el seu debut oficial a Barcelona

L’Infiniti Q70 farà el seu debut oficial a Barcelona

0
0

L’estand d’Infiniti, al pavelló 8 de la Fira de Barcelona, comptarà amb la presència del nou Infiniti Q70, que fa el seu debut oficial en aquest esdeveniment. També hi haurà l’Infiniti Q50, els crossovers Infiniti QX70 i Infiniti QX50, i l’Infiniti Q60 Cabrio.

Gama Infiniti

El nou Infiniti Q70 arriba al nostre mercat amb el nou disseny de la marca, més refinat gràcies a les seves línies fluides que evoquen una elegància sense igual; noves motoritzacions, com el propulsor 2.2 dièsel de 170 CV, eficient i net amb un consum extraurbà de 4,4 l / 100 km i emissions de 129 g / km de CO2; i un preu especial de llançament de 38.990 €, amb un finançament excepcional. Com a reflex de les sensuals   línies exteriors, el nou Infiniti Q70 presenta un interior ben equipat i acollidor, amb materials d’alta qualitat i atenció al detall.

L’Infiniti Q50, el primer model dins de la nova estratègia de producte de la marca, està disponible des de 26.990 €. Es comercialitza tant amb el motor de 2.2 litres d’injecció directa, quatre cilindres dièsel i 170 CV, com amb el propulsor híbrid de 364 CV que combina un motor V6 de gasolina i un motor elèctric. El Q50 2.2.d pot comptar amb una transmissió manual de sis velocitats o automàtica de set. Per la seva banda, el Q50 3.5h es comercialitza amb transmissió automàtica de set velocitats i en versions de tracció posterior o total. L’Infiniti Q50 és el primer vehicle del món amb direcció electrònica. El Sitema Direct Adaptive Steering controla electrònicament la direcció del vehicle mitjançant tres ordinadors que proporcionen màxima seguretat per a tots els ocupants. Els avantatges d’aquest sistema són: resposta més ràpida de la direcció, més precisió, elimina la vibració del volant i, el més important, permet personalitzar al conductor el comportament de la direcció del cotxe en termes de duresa, radi de gir, etc. com cap altre vehicle del mercat.

Els Infiniti QX50 i QX70 compten com el denominador comú de ser crossovers d’altes prestacions amb un disseny espectacular, unes fabuloses prestacions i un alt nivell d’equipament. Finalment, l’Infiniti Q60 Cabrio, compta amb una aparença atlètica que prové de les seves corbes esculpides combinades amb la inclinació del parabrises i amb el perfecte equilibri de la carrosseria. El resultat és un vehicle esportiu d’elegants proporcions i un estil sense compromisos. Amb només prémer un botó, el sostre rígid de tres peces s’obre o es tanca en només 25 segons.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *