1. Home
  2. Actualitat
  3. Línia d’accessoris de Givi per a l’escúter Kymco Super Dink
Línia d’accessoris de Givi per a l’escúter Kymco Super Dink

Línia d’accessoris de Givi per a l’escúter Kymco Super Dink

0
0

Givi llança una línia d’accessoris específics per al Kymco Super Dink, tant per al 125 com per al 300, amb la qual fa que aquest escúter sigui encara més polivalent i funcional en tot tipus de desplaçaments. Gràcies als seus baguls i la seva bossa túnel, la firma italiana augmenta la capacitat de càrrega del Super Dink, mentre que la seva pantalla alta i el seu suport per al passatger eleven el confort del monocilíndric a un nou nivell.

GIVI_SuperDink_02El Kymco Super Dink és un dels indiscutibles líders del mercat d’escúters de baixa cilindrada. Els seus immillorables prestacions en les seves versions de 125 i 300 cc, l’esportivitat de la seva conducció, el modern i refinat disseny, el rendiment del propulsor i el competitiu preu l’han convertit en un absolut èxit de vendes al mercat espanyol. Un GT com és el Kymco Super Dink només pot afinar en la seva recerca de la perfecció amb selectes accessoris com els que Givi ha preparat.

Protecció contra el vent, la pluja i la brutícia. Els usuaris del monocilíndric taiwanès poden augmentar el confort gràcies al parabrisa específic que Givi proposa per al Super Dink: una pantalla transparent sobredimensionada de 81,5 cm d’altura (15,5 més alt que l’original), que ofereix una major comoditat i seguretat durant la conducció. El preu  és de 163,80 € (IVA inclòs).

Més comoditat per al passatger. Givi també té en compte les exigències de comoditat de l’acompanyant i ha desenvolupat un respatller encoixinat el muntatge del qual no permet la fixació de portaequipatge i maleta. El preu és de 54,25 € (IVA inclòs).

Major capacitat de càrrega. Ja sigui per a ús urbà o per a desplaçaments més llargs, Givi ha preparat el Super Dink per poder portar  tot el necessari, gràcies als adaptadors específics SR92 i SR92M, que permeten fixar qualsevol bagul Monkey i Monolock en pocs segons i amb gran facilitat. Per als que requereixin de gran capacitat de càrrega, la solució perfecta és el V47 (47 litres – 247,25 €) o el B37 Blade (37 litres – 126,83 €). Una opció per als que no requereixin de tant espai és el petit B27 (27 litres – 63,24 €). El preu de l’adaptador (amb la graella inclosa) és de 88,20 € (IVA inclòs). A més de la seva col·lecció de baguls, Givi disposa de la bossa XS318: una forma intel·ligent d’aprofitar el túnel central i augmentar la càrrega del Super Dink sense ocupar la part del darrere de l’escúter. Els seus 25 litres de capacitat permeten emmagatzemar un casc jet i altres articles de grans dimensions. A més, compta amb un compartiment porta Smartphone amb finestra transparent i funda impermeable. El seu preu és de 96,89 € (IVA inclòs).

I sempre amb rumb fix. Per als usuaris que necessiten estar sempre localitzables al telèfon o usen navegador GPS en els seus desplaçaments sobre dues rodes, Givi ha desenvolupat exclusius porta Smartphone / GPS S952, S953, S954, i S955 que permeten fixar sobre el manillar de l’escúter els dispositius mòbils més moderns del mercat amb total facilitat i seguretat, per només 50 € (IVA inclòs). Per a la seva instal·lació cal el kit S951KIT2.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *