1. Home
  2. Actualitat
  3. L’innovador Kwid Concept de Renault
L’innovador Kwid Concept de Renault

L’innovador Kwid Concept de Renault

0
0

El concept-car Kwid Concept ha estat presentat al Saló de l’Automòbil de Delhi. Les seves proporcions i dimensions  així com els seus reduïts voladissos creen un vehicle enèrgic mentre que les rodes sobredimensionades que sobresurten de les aletes fan que el Kwid Concept s’assembli a un buggy.

Kwid Concept

L’aspecte del disseny contrasta amb el look robust que li proporcionen les proteccions i aletes de formes quadrades. El vehicle compta amb una transmissió de dues rodes motrius però projecta una silueta de cotxe tot terreny.

El Kwid Concept compleix amb la denominació  Z.E. ready ja que està preparat per rebre bateries per a una utilització 100% elèctrica. Kwid Concept es propulsa amb un motor turbocomprimit de gasolina i tecnologia downsizing (1,2 litres) d’última generació acoblat a una caixa de velocitats de doble embragatge EDC.

El cotxe és una berlina de cinc places amb tres passatgers al davant i la plaça del conductor al mig, en una posició lleugerament avançada cosa que permet tenir més espai a l’altura de les espatlles. La posició de conducció fa que el cotxe estigui adaptat tant als mercats amb conducció a la dreta com a l’esquerra.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *