1. Home
  2. Actualitat
  3. Llancen la campanya TyreAwere
Llancen la campanya TyreAwere

Llancen la campanya TyreAwere

0
0
Imatge de la campanya TyreAwere
Imatge de la campanya TyreAwere

Diverses associacions de fabricants de pneumàtics de tot Europa han posat en marxa la campanya TyreAwre. Aquest projecte té com a objectiu augmentar la conscienciació sobre la necessitat de fer un bon manteniment dels pneumàtics, emmagatzematge i durada dels mateixos dirigit tant als concessionaris, com als  i consumidors.

La campanya TyreAwere ha estat desenvolupada en col·laboració amb l’Associació Europea de Fabricants de Pneumàtics i Cautxú (ETRMA) i els seus membres. Els materials han estat unificats i traduïts a 14 idiomes i estan disponibles per a baixar gratuïtament al web de la campanya.

Els materials inclouen dades i consells per a l’emmagatzematge dels pneumàtics, la compra, manteniment i durada dels mateixos. També hi ha una selecció de vídeos explicant el moment idoni per canviar-los, la importància de controlar el seu nivell d’inflat, així com quan s’han de canviar els pneumàtics a l’hivern.

Els visitants del web poden comprovar els seus coneixements sobre com cuidar millor dels seus pneumàtics participant en el qüestionari TyreAwere, en anglès.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *