Lliurament dels nous vehicles dels Bombers de la Generalitat

El passat dilluns es van lliurar els nous vehicles dels Bombers de la Generalitat al circuit de Barcelona-Catalunya.

En l’acte, on es van lliurar els primers 90 vehicles del total de 263, el conseller Buch va explicar que la posada al dia de la flota de vehicles era un dels punts del Pla Bombers 2025 elaborat per la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments.

Buch va afirmar que “aquesta imatge feia molts anys que no la veiem però això només és un pas més i encara ens queda molt feina a fer”.

El titular d’Interior va manifestar que “quan vam arribar al Departament ara fa 25 mesos, el llistat de greuges al Cos de Bombers era enorme, amb vehicles antics, manca d’efectius, manca d’inversió en infraestructures i d’eines necessàries per combatre el foc i qualsevol de les altres emergències”. “Ens vam trobar el Cos emergències prou abandonat i vam demanar temps i confiança. Estàvem convençuts que havíem de canviar el sistema”, ha afegit.

Buch es va referir a que “la situació econòmica és adversa i difícil per part del Govern de la Generalitat de Catalunya. Malgrat tot això, el Departament d’Interior hi ha estat invertint i concretament al Cos de Bombers” ha destacat.

En aquesta línia, el conseller va posar en valor que “el Cos de Bombers, com el de Mossos d’Esquadra o el de Protecció Civil són estructures d’Estat, eines indispensables i símbols del nostre país i no podem deixar mai d’invertir en seguretat i emergències”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Suzuki Ignis GLE 1.2L 4×4 Mild Hybrid: L’icònic SUV ultra compacte

Suzuki Ignis GLE 1.2L 4×4 Mild Hybrid: L’icònic SUV ultra compacte

El nou Ignis de Suzuki ja ha arribat amb un més que interessant rentat de cara i

Posterior
Volkswagen presenta la seva renovada i completa gamma camper

Volkswagen presenta la seva renovada i completa gamma camper

Si hi ha un vehicle que simbolitza el concepte de llibertat i independència és,

També et pot interessar
Total
0
Share