1. Home
  2. Actualitat
  3. Llum guiada, la nova tecnologia de seguiment ocular d’Opel
Llum guiada, la nova tecnologia de seguiment ocular d’Opel

Llum guiada, la nova tecnologia de seguiment ocular d’Opel

0
0

Amb la llum guiada, Opel avança en el desenvolupament de la tecnologia de seguiment ocular, la futura il·luminació que s’adapta a les situacions.

Llum Guiada

Una càmera que està equipada amb sensors infrarojos perifèrics i fotodíodes centrals, li permet escanejar els ulls dels conductors més de 50 vegades per segon en condicions de poca llum i fins i tot a la nit. Amb un processament i una transmissió de dades molt més ràpides, els actuadors dels llums reaccionen instantàniament per fer els ajustaments tant horitzontals com verticals per evitar enlluernar els conductors que venen en sentit contrari.

A la pràctica, els ulls d’un conductor salten de forma molt natural i inconscient d’un punt focal a un altre. Per evitar aquest problema, s’ha desenvolupat amb èxit un sofisticat algoritme de retard que garanteix un moviment adequadament fluid per al feix de llum.

Opel ja ofereix tecnologies avançades que garanteixen una visió nocturna òptima i una màxima seguretat de conducció a les carreteres com l’AFL + (Advanced Forward Lighting System – Sistema Avançat d’Il·luminació Frontal) ja present en el Mokka, en el Cabrio, al Zafira Tourer, a l’Astra i a l’Insígnia.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *