L’MG4, el compacte elèctric que val només 18.480 euros

El model electrificat iguala el preu del seu homònim de combustió
MG4, l’elèctric supervendes d’MG. MG

El supervendes MG4 de MG rebaixa, de nou, el seu preu, i es ven a partir dels 18.480 euros. El compacte elèctric més venut d’Espanya redueix en més de 12.000 euros el seu preu inicial de venda al públic, fent honor al lema de la marca “Elèctrics per a tothom”, per portar l’electrificació a tots els públics. Amb aquest moviment, MG esdevé la primera marca que iguala el preu d’un elèctric amb el del seu homònim de combustió.

MG4, el supervendes elèctric d’MG. MG

L’MG4 et permet gaudir de la mobilitat elèctrica gràcies a uns grans valors d’autonomia. Pot fer fins a 520 quilòmetres en cicle combinat i 711 en cicle urbà. En la potència de càrrega tampoc es queda enrere. Els 144 kW et permeten carregar del 10% al 80% en 26 minuts. En aquests dos valors són els líders de la seva categoria. Amb les versions Standard, Confort, Luxury, Extended Range i XPower, que ofereixen tres capacitats de bateries (51, 64 i 77 kWh) i tracció 4×2 i 4×4, ofereixen una gamma molt diversa per adaptar-se a les necessitats i requisits de tota mena de clients.

El MG4 és el model generalista més venut del país (i tercer absolut), amb 2.692 unitats comercialitzades entre gener i octubre, i un 6,79% de quota de mercat. La majoria d’aquestes vendes es porten a terme pel canal particular, on aquest model té una quota de mercat al voltant del 20%. Així doncs, és un dels exemplars elèctric preferits del públic, i el que ha aconseguit portar aquesta tecnologia a l’abast de totes les butxaques.

Text: Roger Amores / Fotos: MG

Total
0
Shares
Anterior
Les concessions a MotoGP per posar fi al domini de Ducati

Les concessions a MotoGP per posar fi al domini de Ducati

Els organitzadors han presentat el pla d'actuació als sis fabricants

Posterior
Un Martín combatiu firma una carrera de campió

Un Martín combatiu firma una carrera de campió

El madrileny finalitza primer i és a només 7 punts de Bagnaia

També et pot interessar
Total
0
Share