L’MG5 Electric obté la màxima qualificació de Green NCAP i el premi LCA pel seu baix impacte ambiental

L’MG5 Electric ha aconseguit la màxima puntuació de cinc estrelles de Green NCAP, el programa europeu independent d’avaluació d’emissions líder del sector. A més, Green NCAP li ha atorgat el premi LCA pel seu baix impacte al llarg de tot el seu cicle de vida, sent el segon cotxe provat el 2023 en rebre’l.

Aquest reconeixement confirma els esforços de MG per dissenyar i fabricar un cotxe sostenible, que ja va fer història al convertir-se en el primer cotxe elèctric amb carrosseria familiar.

El primer model de MG avaluat per Green NCAP ha obtingut la màxima puntuació segons tres criteris: aire net, eficiència energètica i emissions de gasos d’efecte hivernacle. Amb una puntuació global del 95%, l’MG5 Electric es situa entre els cinc millors models avaluats el 2023. Com a model totalment elèctric, l’MG5 Electric ha obtingut la màxima puntuació en les proves de gasos d’escapament, amb una puntuació de 10 sobre 10 en les proves d’Aire Net. Pel que fa a l’eficiència energètica, va obtenir una puntuació de 9,2/10, amb tres de les quatre puntuacions d’eficiència com a “bona”, la màxima qualificació, i una quarta que es va quedar a les portes de la màxima qualificació. Finalment, les proves de Gasos d’Efecte Hivernacle van donar un resultat de 9,5/10.

Green NCAP va destacar que els valors de consum mesurats en les proves es troben dins del rang esperat, el pes lleuger de l’MG5 i la seva extraordinària eficiència de càrrega, un 92%, que ajuda a reduir el consum total del cotxe i estalviar costos al consumidor.

La classificació LCA permet als conductors comparar l’impacte ambiental dels cotxes en tot el seu cicle de vida: des de les emissions produïdes en la seva fabricació, passant per les generades al llarg de la seva vida útil i el seu reciclatge quan aquesta finalitza. Green NCAP només la atorga als models amb millors resultats en l’anàlisi del seu cicle de vida i pretén ser una forma ràpida i clara perquè els compradors de cotxes trobin els vehicles amb el menor impacte climàtic total.

Pedro García, vicepresident de MG per a Espanya i Portugal, ha declarat: “Estem molt orgullosos de la feina feta per electrificar la nostra gamma de models. Que un organisme independent com Green NCAP ratifiqui els nostres esforços és una gran notícia per a nosaltres i pels nostres clients. Les puntuacions i premis atorgats demostren com de lluny arribem en termes d’eficiència d’enginyeria i consciència ecològica en els nostres vehicles. Sense cap mena de dubte, l’MG5 és la millor opció per a les famílies que busquen una mobilitat amb el menor impacte mediambiental.”

Total
0
Shares
Anterior
Tots els detalls i innovacions del test de València de MotoGP

Tots els detalls i innovacions del test de València de MotoGP

Les sensacions dels nous fitxatges i les novetats de les diferents marques

Posterior
El Suzuki S-Cross supera les 21.000 unitats venudes a Espanya

El Suzuki S-Cross supera les 21.000 unitats venudes a Espanya

Esdevé un dels models cabdal de la marca després de 17 anys al mercat

També et pot interessar
Total
0
Share