1. Home
  2. Actualitat
  3. L’Off Road Clàssic Cup torna de nou
L’Off Road Clàssic Cup torna de nou

L’Off Road Clàssic Cup torna de nou

0
0

Aquest pròxim dissabte dia 19 de setembre se celebra la segona edició del Clàssic Esprint Pla de L’Estany. Segona prova puntuable per l’Off-Road Clàssic cup de regularitat al qual transcorre sobre pistes de terra. Amb sortida i arribada a Fang Aventura compta amb uns 40 participants. Amb un recorregut d’uns 100 km i 7 zones de regularitat.

 

Cornella del Terri acollirà els participants amb dos reagrupaments durant el recorregut que es publicarà el dissabte a les 8 del matí. Com a equips destacats surten Ferron – Marín amb Mitsubishi Montero, actuals líders del campionat, Basart – Basart, amb Lada Niva, Sellares –Sellares amb Fiat Panda, equip revelació la passada temporada, i els locals Narcís Marco – Ramon Farrés amb VW Golf Gti.

La categoria Trofeu Panda Race en la qual només hi participen vehicles de la mítica marca Fiat o Seat compta amb un total de disset equips juntament amb la categoria iniciació pels equips més novells amb catorze equips. L’inici de la prova es farà a les 12:30h i acabarà a les 17:00 h.

Més informació al web www.classicsrentservices.com

 

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *