1. Home
  2. Cotxes
  3. L’Opel Adam es vesteix de crossover
L’Opel Adam es vesteix de crossover

L’Opel Adam es vesteix de crossover

0
0

L’Adam Rocks que arribarà al mercat a finals del pròxim estiu, combina el plaer de conduir a cel obert amb tota la diversió d’un mini-crossover. Fent el seu debut mundial al Saló Internacional de l’Automòbil de Ginebra (del 6 al 16 de març), el Rocks és el següent membre en arribar a la família Adam.

ADAM ROCKS

Incorpora un sostre retràctil de tela Swig Top amb funcionament elèctric, característics revestiments en tota la carrosseria i la seva alçada lliure al sòl, ha estat incrementada en 1,5 cm.

Arribarà amb el nou motor 1.0 litres ecotec turbo d’injecció directe de tres cilindres, amb dos nivells de potència (90 i 115 CV) i 166 Nm. a 1.800 rpm. Aquest propulsor ofereix una gran eficiència en el consum de combustible, 4,3 litres cada 100 km de mitjana, i va associat a una caixa de canvis manual de sis velocitats. Aquest nou motor s’uneix a l’actual gamma de motoritzacions de quatre cilindres atmosfèriques disponibles a l’Adam, l’1.2 litres de 70 CV i 115 Nm de parell, i els dos 1.4 litres que ofereixen 87 CV i 100 CV, ambdós amb 130 Nm de parell motor.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *