1. Home
  2. Cotxes
  3. L’Opel Adam estrenarà el motor 1.0 Ecotec Turbo de tres cilindres
L’Opel Adam estrenarà el motor 1.0 Ecotec Turbo de tres cilindres

L’Opel Adam estrenarà el motor 1.0 Ecotec Turbo de tres cilindres

0
0

Un any després del seu llançament, l’Adam es manté cada vegada millor. L’innovador cotxe urbà és el primer cotxe de la gamma Opel en rebre aquest nou motor 1.0 Ecotec Turbo d’injecció directa de gasolina, completament d’alumini, desenvolupat en el Centre Internacional de Desenvolupament Tècnic  de Rüsselsheim, Alemanya. El nou conjunt serà presentat en primícia al Saló de Ginebra. Aquest compacte grup propulsor arribarà en configuracions (90 i 115 CV), ambdues amb un parell de 166 Nm a només 1.800 rpm.

Opel Adam

Associat a una nova caixa de canvis manual de sis velocitats, la nova generació de motors de tres cilindres ve de sèrie amb la tecnologia Start/Stop. La versió de 90 CV ofereix a l’Adam un consum combinat de només 4,3 litres cada 100 km, amb unes emissions de només 99 gr. de CO2 per km (segons la normativa NEDC; dades preliminars). Aquests són uns resultats sorprenents per a un model propulsat per gasolina, especialment amb valors de potència i parell tan elevats. Aquesta eficiència la fa possible la injecció directa de combustible, la distribució variable, la construcció lleugera en alumini i la bomba d’aigua desconnectable.

L’Opel Adam propulsat pel motor 1.0 Ecotec Turbo d’injecció directa de gasolina es començarà a fabricar a la primavera i estarà a la venda a Espanya a finals de l’estiu de 2014. No només els nous motors estaran disponibles a l’Adam, sinó que a Ginebra es presentaran més colors i més acabaments interiors.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *