1. Home
  2. Actualitat
  3. L’Opel Adam permet recarregar el telèfon amb carregador sense fil
L’Opel Adam permet recarregar el telèfon amb carregador sense fil

L’Opel Adam permet recarregar el telèfon amb carregador sense fil

0
0
Interior del Opel Adam
Interior del Opel Adam

Opel ofereix un carregador sense fils integrat pels models seleccionats del ADAM que permet recarregar la bateria del telèfon a través d’un camp electromagnètic sense necessitat de cables. Amb només col·locar el telèfon intel·ligent a l’espai integrat per a la càrrega sense fil aquesta començarà immediatament. Amb la càrrega sense fils per a mòbils, el sistema Opel OnStar, la tecnologia multimèdia IntelliLink, CarPlay i la projecció del telèfon Android Acte, l’Opel ADAM es veu pionera en connectivitat.

La càrrega sense fil utilitza un camp electromagnètic per a transferir energia entre dos objectes a través d’una estació de càrrega. L’energia s’envia a través d’un acoblament d’inducció a un dispositiu elèctric, que pot utilitzar aquesta energia per carregar la bateria o executar el dispositiu.

D’altra banda, la bobina d’inducció al carregador crea un camp electromagnètic altern i una segona bobina d’inducció en el dispositiu portàtil presa potència del camp electromagnètic i la converteix de nou en corrent elèctric per carregar la bateria.

Gràcies als ports de connexió d’accessoris, la tecnologia està també disponible en molts automòbils. No obstant això, el port d’acoblament d’accessoris ha d’estar connectat al sistema elèctric del vehicle i depenent d’on estigui instal·lat podria interferir en el seu camp de visió.

Connexió bluetooth

Una idea millor és dissenyar un carregador sense fils per smartphones al vehicle. A l’Adam, aquest carregador sense fils compatible amb els enllaços “Qi” i “Powermat”, es troba a la consola central, davant de la palanca de canvis. Els conductors poden mantenir les seves mans al volant i, a través de Bluetooth, connectar la seva càrrega sense fils amb el vehicle i, per exemple, fer trucades o reproduir música.

Gràcies a la connectivitat i servei d’assistent personal d’Opel, OnStar, el conductor de l’ADAM també pot accedir a un poderós punt d’accés 4G / LTE WiFi que proporciona una connexió de dades d’alta velocitat en el vehicle fins per a set dispositius.

Aquest carregador sense fils està disponible com una opció en tots els membres de la família ADAM, per 135 euros.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *