1. Home
  2. Actualitat
  3. L’Opel Corsa s’electrifica
L’Opel Corsa s’electrifica

L’Opel Corsa s’electrifica

0
0
El Corsa s'electrifica
El Corsa s’electrifica

La sisena generació de l’Opel Corsa oferirà una alternativa elèctrica amb una autonomia de 330 quilòmetres.

La bateria de 50 kWh pot carregar-se de forma ràpida fins al 80% de la seva capacitat en 30 minuts; i està preparada per a totes les opcions de càrrega (cable, punt de càrrega de paret o càrrega d’alta
velocitat) A més la bateria està coberta per una garantia de vuit anys.

Tres maneres de conducció

L’autonomia es pot adaptar gràcies a tres modes de conducció: Normal, eco i sport. El mode Sport augmenta la capacitat de resposta i la dinàmica de conducció, amb una pèrdua moderada d’autonomia. En el mode Eco el Corsa-i es converteix en un corredor de fons, amb un augment significatiu de l’autonomia.

El sistema de propulsió té una potència de 136 CV el par instantani màxim és de 260 Nm. L’acceleració 0-100 km / h és de 8,1 segons.

Amb una longitud de 4,06 metres, el Corsa segueix sent un cotxe de cinc places àgil. La línia del sostre és tipus coupé, 48 mm més baixa que la seus predecessors, sense detriment de l’espai lliure per al cap. El comportament i la dinàmica de conducció es beneficien del centre de gravetat més baix. El comportament és intuïtiu i dinàmic. L’interior amb el lloc de conducció digitalitzat pot millorar-se amb seients de cuir.

Tecnologies d’assistència a la conducció

Les tecnologies i els sistemes d’assistència normalment reservats a segments més alts del mercat estan disponibles per primera vegada en un Corsa. Entre les seves característiques més destacades figura el sistema d’il·luminació adaptativa matricial IntelliLux LED® que no enlluerna. Els vuit elements LED, controlats per la càmera frontal d’alta resolució de nova generació, s’adapten contínuament el feix d’il·luminació a la situació del trànsit i l’entorn.

Els sistemes d’assistència al conductor ofereixen una significativa seguretat addicional. Gràcies a la nova càmera frontal, l’Auxiliar de Reconeixement de Senyals de Trànsit ara detecta informació addicional, com, per exemple, els senyals LED. Els límits de velocitat guardats en el sistema també apareixen a la pantalla. El Control Adaptatiu de la Velocitat i l’Auxiliar Lateral basats en radar i sensors també celebren la seva presentació en el nou Corsa. Tel Assistent de Angle Mort i altres diversos sistemes d’assistència al conductor, també estan disponibles.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *