1. Home
  2. Actualitat
  3. L’Opel Grandland X Híbrid arriba a Catalunya
L’Opel Grandland X Híbrid arriba a Catalunya

L’Opel Grandland X Híbrid arriba a Catalunya

0
0

L’Opel Grandland X Híbrid té quatre modes de conducció

L'Opel Grandland X
Foto: Opel

L’Opel Grandland X Híbrid ha arribat a Catalunya. Es tracta del primer híbrid endollable de la marca alemanya. Segons la companyia combina la potència d’un motor de gasolina 1.6 turbo i dos d’elèctrics per oferir una potència màxima conjunta de 300 CV (221 kW).

El vehicle ofereix quatre modes de conducció: Elèctric, Híbrid, Tracció Total i Sport.

En mode elèctric pot recórrer fins a 59 quilòmetres. Quan està en mode Híbrid el cotxe selecciona automàticament el mètode de propulsió més eficient. El mode Sport proporciona la conducció més dinàmica possible al combinar la potència de el motor de combustió i dels elèctrics. En mode Tracció Total s’aconsegueix la màxima tracció sobre qualsevol tipus de carretera.

El Grandland X Híbrid Endollable 4×4 també ofereix el nou servei OpelConnect. Té funcions com información de el trànsit en temps real, la comprovació de les dades clau de el vehicle, la connexió directa amb l’assistència en carretera i la trucada d’emergència.

Recuperació d’energia en la frenada

El model compta amb un sistema de frenat regeneratiu per recuperar l’energia produïda durant la frenada o desacceleració.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *