1. Home
  2. Actualitat
  3. L’S-MAX estrena un nou sistema de limitador de velocitat
L’S-MAX estrena un nou sistema de limitador de velocitat

L’S-MAX estrena un nou sistema de limitador de velocitat

0
0

Ford ha anunciat que el nou S-MAX, del qual ja se’n poden fer reserves als concessionaris, anirà equipat amb el Limitador Intel·ligent de Velocitat, un sistema que pot ajudar a ajustar automàticament la velocitat màxima per mantenir-se dins dels límits permesos.

S-MAX

Els conductors activen el limitador a través d’uns controls situats al volant per establir la velocitat màxima del vehicle. El sistema utilitza una càmera ubicada al parabrisa per detectar els senyals de trànsit i, quan el límit de velocitat és menor al màxim establert per llei, l’aparell redueix la seva velocitat. A mesura que augmenta el topall, el sistema permet al conductor accelerar fins a arribar al nou límit.

El Limitador Intel·ligent de Velocitat funciona entre els 30 i 200 km/h i garanteix una desacceleració suau limitant la quantitat de combustible que arriba al motor. També es comunica amb el sistema de navegació de bord per mantenir la velocitat màxima apropiada de manera precisa quan augmenta la distància entre els senyals de trànsit.

A més, els conductors poden desactivar el sistema de manera temporal prement de manera ferma el pedal de l’accelerador.

Si voleu més informació de l’S-MAX, cliqueu aquí.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *