1. Home
  2. Actualitat
  3. Luca de Meo: “Hem de democratitzar la mobilitat sostenible”
Luca de Meo: “Hem de democratitzar la mobilitat sostenible”

Luca de Meo: “Hem de democratitzar la mobilitat sostenible”

0
0

El CEO de Seat, Luca de Meo, ha compartit la seva visió sobre els reptes als quals s’enfronta la indústria de l’automoció. El principal repte és passar de proveir vehicles a proveir solucions de mobilitat.

En referència a la irrupció de les energies alternatives i del cotxe elèctric, el CEO de la companyia ha apuntat que “la ciència de materials s’enfronta al desafiament de desenvolupar matèries avançats i de baix cost que permeten l’expansió del cotxe elèctric i la irrupció definitiva de les energies renovables “. De Meo ha destacat que Seat ha presentat recentment la seva ofensiva elèctrica, que inclou sis nous vehicles elèctrics i híbrids endollables tant de Seat com de Cupra; i que la companyia desenvoluparà al costat del Grup Volkswagen una nova plataforma elèctrica per a cotxes urbans que “serà la base per crear vehicles elèctrics a l’abast d’un públic més ampli: anem a contribuir a democratitzar la mobilitat sostenible”.

De Meo ha posat èmfasi en un dels projectes més ambiciosos en l’àmbit de la connectivitat i la intel·ligència artificial, com és el cotxe elèctric i autònom. “Quan la tecnologia i la legislació estiguin a punt, el cotxe autònom tindrà el potencial de reduir el cost de transport per carretera en un 90%”. De Meo també ha remarcat que contribuirà a assolir l’objectiu de Seatde zero accidents: “el cotxe connectat i autònom farà que la conducció sigui deu vegades més segura eliminant el factor humà de l’equació, que, a dia d’avui, és el responsable de més del 90% dels accidents de trànsit “.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *