1. Home
  2. Actualitat
  3. Luca de Meo lamenta que Seat hagi viscut d’esquena a la marca Barcelona
Luca de Meo lamenta que Seat hagi viscut d’esquena a la marca Barcelona

Luca de Meo lamenta que Seat hagi viscut d’esquena a la marca Barcelona

0
0

El President de Seat, Luca de Meo, ha assegurat en una entrevista al Diari Ara que la marca que presideix ha viscut d’esquenes a la marca Barcelona i que això és incomprensible.

El màxim mandatari de Seat, Luca de Meo
El màxim mandatari de Seat, Luca de Meo

El màxim mandatari de la marca catalana repassa els seus primers mesos al capdavant d’una empresa que defineix com a «llatina, emocional i amb caràcter». Amb ell al capdavant Seat ha aconseguit els primers balanços econòmics positius des del 2008 i espera que aquesta tendència continuï perquè Seat ja cobreix «el 80% del mercat», superant així el problema endèmic d’oferta de producte que hi havia.

L’aposta de Luca de Meo és aconseguir el lideratge al mercat espanyol i buscar nous mercats tot aprofitant el ganxo de la marca Barcelona. Una marca que lamenta no s’hagi utilitzat alhora de vendre Seat, cosa que considera incomprensible.

Pel que fa als reptes de futur dels vehicles creu que Seat ha d’entrar de ple en la connectivitat. Un nínxol de mercat que pot crear sinergies amb altres empreses. De fet, un àmbit, en el que ja s’hi està treballant.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *