1. Home
  2. Motos
  3. Luis José Martínez, una història singular
Luis José Martínez, una història singular

Luis José Martínez, una història singular

0
0

A en Luis li encanten les motos. N’ha tingut de tota mena, tot i que sempre esportives. I aquest any s’ha animat a córrer la Kawasaki Z Cup. Fins aquí res fora del normal si no fos perquè li falta la mà esquerra, cosa que el converteix en un cas excepcional.

Luis saluda

Text: Sergi Mejías | Fotos: Kawasaki

A Luis José li falta la mà esquerra de naixement. Però això no ha estat un obstacle per portar una vida normal sinó tot el contrari. “La mare naturalesa va voler que naixés sense una mà. A part d’això, no hi ha cap altra diferència”, ens explica aquest empresari del món de l’hosteleria, de 40 anys.

La seva és una història singular i un exemple de vitalitat a seguir. Sobren les paraules quan el veus en acció, pilotant, estirant la palanca de l’embragatge en reduir i recolzant-se en la maneta de l’embragatge en les frenades. IM PRESSIONANT.

Luis José només compta amb un guant sense dits “perquè no em fan falta” i defuig de modificar la moto per adaptar-la “no em cal, tot és al cap”, explica a la revista Green Box de Kawasaki.

Vam tenir l’ocasió de conèixer-lo a Portimao i coincidir després al Circuit de Barcelona-Catalunya on ens va explicar una anècdota inoblidable. “Vaig caure a Albacete, se’m va sortir el guant esquerre i em vaig fer un ferida. Quan va arribar el comissari li vaig dir que m’ajudés a recuperar el guant, que era especial. Ell es va quedar lívid perquè creia que havia perdut la mà, el pobre. Ho recordo com una anècdota divertida, però el comissari no sé si tant “, explica rialler aquest empresari hostaler.

Tampoc li ho van posar fàcil per treure el carnet de conduir i el van obligar a examinar-se de pràctiques amb una Vespa. “Em vaig gastar un pot de ‘3 en 1’ fins que el canvi, que va a la mà esquerra, va quedar com la mantega. Després l’examinador em va felicitar”, recorda Luis José, a qui podeu seguir a través de les carreres de la Kawasaki Z Cup on competeix aquesta temporada. “No hi ha res impossible, tot és al cap. Si vols, ho aconsegueixes “, sentencia.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *