1. Home
  2. Presentacions
  3. MACBOR Retorn al passat
MACBOR Retorn al passat

MACBOR Retorn al passat

0
0

Text: Jordi Mejías / Fotos: Macbor

Lord Martin 125, Johnny Be Good 125 i Eight Mille 125 formen el trio més evocador de la signatura ensenya de Grup Bordoy, tres motocicletes de tall clàssic que comparteixen la mateixa base, una solvent part cicle i un motor robust. A partir d’aquí cadascuna segueix el seu propi camí amb un estil diferenciat.

 

LORD MARTIN 125

La proposta més purista de Macbor s’inspira en la línia de les motos dels anys 70 integrat tots els vímets per donar com a resultat una elegant i moderna motocicleta. Igual que les seves germanes, la Lord Martin està impulsada per un motor solvent de 125cc associat a una caixa de canvis de cinc velocitats. La Lord Martin està disponible en color blau metal·litzat, blanc ivori i negre mat a un preu de 2.499
euros.

JOHNNY BE GOOD 125

Prenent el nom del hit de Chuck Berry, Macbor proposa aquesta Johnny Be Good inspirada en les Cafe-Racer dels anys 50. Un disseny genuïnament retro combinat amb unes efectives suspensions, pneumàtics esportius i il·luminació Full LED són part dels seus encants. S’homologa un consum de tot just 1,9 litres cada 100 quilòmetres. La Johnny Be Good només està disponible en color negre a un preu de 2.699 euros.

EIGHT MILLE 125

La Eight Mile de Macbor evoca l’esperit Scrambler dels anys 60 gràcies als seus detalls exclusius com el característic disseny del seient, les plaques porta-nombre, les atractives formes del dipòsit o l’espectacular fuita. Frenada combinada i il·luminació LED és part de l’equipament. Groc, negre mat, verd metal·litzat i vermell metal·litzat són els colors d’un model el preu se situa en 2.599 euros.

Descarrega’t la revista a Apple Store o al Google Play

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *