1. Home
  2. Actualitat
  3. Mads Mikkelsen, protagonista d’un curt de promoció del Ford Edge
Mads Mikkelsen, protagonista d’un curt de promoció del Ford Edge

Mads Mikkelsen, protagonista d’un curt de promoció del Ford Edge

0
0

L’actor Mads Mikkelsen és el nou protagonista de la campanya publicitària de Ford, per promocionar l’Edge. Es tracta d’un curt produït per RSA titulat La Fantome.

https://www.youtube.com/watch?v=xEq4-TpfkoQ

El film mostra a Mikkelsen a la recerca d’una parella que ha començat una nova vida sota el programa de protecció de testimonis i que condueix el cridaner Edge. El curt ha estat rodat a Croàcia i compta amb la participació de Barbara Steele, famosa per la seva participació en diverses pel·lícules de terror gòtic dels anys seixanta. El director és Jake Scott, els crèdits inclouen Plunkett i Macleane o Welcome to the Rileys, a més de vídeos musicals per a The Rolling Stones, Radiohead i R.e.m.

“Li Fantôme és un curtmetratge realitzat amb els estàndards de qualitat més exigents, com no podria ser d’altra manera per a la carta de presentació del nou Ford Edge. Mads Mikkelsen i Jake Scott van ser eleccions naturals per poder dur a terme una experiència cinematogràfica tan refinada i emocionant com el propi vehicle “, afirma Roelant de Waard, vicepresident de Màrqueting, Vendes i Servei de Ford Europa.

“Ha estat un plaer absolut ajudar a llançar el nou Edge i formar part d’una campanya tan emocionant. És un cotxe preciós que mereix un curtmetratge igual de preciós. Espero que el gaudiu “, ha afirmat Mads Mikkelsen.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *