1. Home
  2. Actualitat
  3. Magirus s’adjudica el concurs per proveir camions als Bombers d’Àustria

Magirus s’adjudica el concurs per proveir camions als Bombers d’Àustria

0
0

Magirus s’ha adjudicat el concurs públic per subministrar vehicles als Bombers d’Àustria durant els propers cinc anys. Proveïrà tant camions lleugers  com vehicles pesants durant els propers 3 anys i 5 anys respectivament.

Vehicles de Bombers Magirus
Vehicles de Bombers Magirus

Fonts de la marca han explicat que la fiabilitat i els preus de venda dels seus vehicles han estat clau per guanyar el concurs per una comanda que es calcula que arribarà als 150 milions d’euros en cinc anys.

L’oferta de l’Agència Federal Austríaca (BBG) de contractació estableix els preus d’alguns vehicles estàndard, permetent a cada regió del país adquirir els seus vehicles d’extinció d’incendis a través de l’eina en línia de l’agència, que utilitzen més del 80% de les administracions públiques del país. L’equipament de cada vehicle s’ha definit en col·laboració amb les diferents associacions de bombers austríaques que inclou tant els cossos de bombers professionals com voluntaris. Encara les comandes dels vehicles han de passar pel sistema en línia de la BBG, cada brigada pot personalitzar i adaptar l’equipament del vehicle a les seves necessitats.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *